Σ. Αναγνωστοπούλου: «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει στο δρόμο εργαζόμενους στα κανάλια» (audio)

13:31 5/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η κυβέρνηση θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει τρόπους σωτηρίας των εργαζομένων, δεν αδιαφορήσαμε ποτέ, το είδαμε και στην περίπτωση Μαρινόπουλος, θα το δούμε και τώρα». Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει εργαζόμενους στο δρόμο με δικιά της ευθύνη». «Με την αδειοδότηση δεν κλείνει η αγορά, αλλά αντίθετα ανοίγει με νόμιμους τρόπους και μπαίνουν κανόνες», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους δημοσιογράφους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα , η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου,

αναφερόμενη στο θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών.

«Αδιαφόρησαν οι επιχειρήσεις για τους εργαζόμενους τους, δεν αδιαφόρησε η κυβέρνηση. Η ΝΔ προσπαθεί να παρουσιάσει ότι η νομιμότητα κοστίζει στους εργαζόμενους», συμπλήρωσε η αναπληρώτρια υπουργός.

«Η ελληνική κοινωνία», πρόσθεσε η κα Αναγνωστοπούλου, «έχει καταλάβει όχι μόνο τι έχανε το ελληνικό δημόσιο, αλλά πόση νομιμότητα είχε παραβιαστεί κατάφορα επί 27 χρόνια. Αυτό και αποκατέστησε η κυβέρνηση. Ήταν μια δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, από αυτά που είχαμε πει ότι θα κάνουμε και το κάναμε», επεσήμανε η αναπληρώτρια υπουργός.

«Το βιβλία βρίσκονται ήδη στα σχολεία, έχουν γίνει οι αποσπάσεις και οι πίνακες των αναπληρωτών καθηγητών είναι έτοιμοι, τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν κανονικά τα σχολεία», είπε η κα Αναγνωστοπούλου, αναφερόμενη στην προετοιμασία που έχει γίνει για τη νέα σχολική χρονιά.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα