Με καλοκαιρινό καιρό η πασχαλινή έξοδος

19:34 2/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Μαζικά εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ οι εκδρομείς του Πάσχα, αφού σύμμαχος στις μετακινήσεις τους είναι η καλοκαιρία που επικρατεί στη χώρα. Την προτίμηση των ταξιδιωτών φαίνεται να συγκεντρώνουν τα νησιά, καθώς η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι αυξημένη. Σύμφωνα με στοιχεία από το Λιμενικό, καταγράφεται άνοδος κατά 25% σε σχέση με πέρυσι. Η πληρότητα στα πλοία αγγίζει το 100% για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Για ιδιαίτερα ενθαρρυντική εικόνα έκανε
λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης που βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.Επί ποδός βρίσκεται η Tροχαία για την διευκόλυνση των εκδρομέων. Αυξημένη με συνεχή ροή η κυκλοφορία των οχημάτων στις εξόδους των δυο εθνικών οδών ενώ κάποιες δυσκολίες θα συναντήσουν οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό από Πέτρου Ράλλη προς Λαμία.

Έως τις 10 το βράδυ, απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών στις εξόδους των δυο εθνικών οδών, ενώ αύριο Μεγάλη Παρασκευή, η απαγόρευση θα ισχύσει από τις 6 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται κατά μήκος των εθνικών οδών και διενεργούν ελέγχους για τη βεβαίωση παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αντικανονικό προσπέρασμα. Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Με έκτακτα δρομολόγια τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ για τη μεγάλη ζήτηση. 271 λεωφορεία από τον Κηφισό. Πληρότητα και στα τρένα που αγγίζει το 100%.
Keywords
Τυχαία Θέματα