Μ. Αλεξ. Καρπερής: Νίκη για… εξάποντο

00:03 6/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Καρπερή στο πρωτάθλημα με τους περσινούς πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Σερρών να κερδίζουν στον Ξηροπόταμο την τοπική ομάδα με 2-0.

Η ομάδα του Μίλτου Δουλγέρη πήρε το πρώτο «διπλό» πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Σάκη Γκόγκα και Γιάννη Χριστοφορίδη. «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη που θα την χαρακτήριζα εξάποντο» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Καρπερής Μίλτος Δουλγέρης που συμπλήρωσε «Μελετήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι του Ξηροποτάμου από προηγούμενα παιχνίδια

και περιορίσαμε τους Κουμπρόγλου και Μπερούκα που είναι εξαιρετικοί παίκτες. Κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση στο πρώτο μέρος όπου κυριαρχήσαμε και στο δεύτερο μέρος διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και φτάσαμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα». Στο 20ο ο Σάκης Γκόγκας με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι άνοιξε το σκορ. Στο 24ο ο Γιάννης Χριστοφορίδης με ατομική προσπάθεια και δυνατό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Τ. Λευκόπουλος): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Τσιάρας, Βραμέντζαλης, Κυσσίδης(46ο Μπάμπουρας), Αμαραντίδης(46ο Καραγκιοζίδης), Βουτσινάς, Μαυροβασίλης(46ο Παπίτσας), Κουμπρόγλου, Μπερούκας.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ(Μ. Δουλγέρης): Χατζηδάκης, Παπανικολάου, Γκάλιος Νίκος, Αγγελίδης(59ο Τουνουσίδης), Ζάντσιος, Μάνος, Χριστοφορίδης(80ο Μαυρουδής), Σελαλματζίδης(65ο Αλμυρός), Γκόγκας, Κούτλας, Μπάρδας(87ο Μπίντσης).

Keywords
Τυχαία Θέματα