Κοζάνη: Κοπή Βασιλόπιτας και χοροί

13:31 10/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Γρεβενά: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας δήμου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο δήμος Γρεβενών σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου και οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Κοζάνη: Εκδήλωση Συλλόγου Λογιστών

Τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, διοργανώνει ο Σύλλογος Λογιστών Κοζάνης σήμερα Παρασκευή 10/2 στις 21:30 στο «Άλσος» στο πάρκο Αγίου Δημητρίου..

Κοζάνη:

Χορός και πίτα του «Αριστοτέλη»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης«Αριστοτέλης» διοργανώνει τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στις 8 το βράδυ στο οικογενειακό κέντρο «Κλιούγκι».

Κοζάνη: Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 20.30 στο Σιόποτο.

Κοζάνη: Το Οικονομικό Επιμελητήριο κόβει την πίτα του

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το Σάββατο11 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:30 στην οικογενειακή ταβέρνα «Πλάτανος» στην Κοζάνη.

Γρεβενά: Συνεστίαση ΕΛΜΕ

Συνεστίαση πραγματοποιεί η ΕΛΜΕ Γρεβενών το Σάββατο 11 Φεβρουάριου 2017 στις 21:00 στην μανιταροταβέρνα «Αυλαίς».

Κοζάνη: «Η Πρόοδος» χορεύει

Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αιανής «Η Πρόοδος» το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στις 21:00στην Αίθουσα Δεξιώσεων « Υδρόγειος» στη Ροδιανή Κοζάνης.

Κοζάνη: Χορός Μικρασιατών

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποιεί ο σύλλογος Μικρασιατών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 9 το βράδυ στο κέντρο «Ακρίτας» στα Αλωνάκια Κοζάνης.

Κοζάνη: Ετήσιος χορός «Πηγαδ’ τ’ Κεραμαργιού»

Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει ο πολιτιστικός και λαογραφικός σύλλογος Κοζάνης «Πηγαδ’ τ’ Κεραμαργιού» το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:30 στην αίθουσα δεξιώσεν «Garden Hall» στον Κρόκο Κοζάνης.

Κοζάνη: Σωματείο Αρτοποιών Κοζάνης

Το Σωματείο Αρτοποιών Κοζάνης «Ο Προφήτης Ηλίας» κόβει πάντως αύριο Σάββατο στις 8.30 το βράδυ στην Οικογενειακή ταβέρνα «Οινάνθη» στην Κοζάνη, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη: Κώστας Δαβάνης

Βόιο: Πίτα «ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ»

Ο Ιππικός Συλλόγος Σιάτιστας «ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ» πραγματοποιεί την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:00, στην ψησταριά “Η Φούρκα”.

Κοζάνη: Πίτα ΟΔΙΚΟ

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει ο όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στο κέντρο Υδρόγειος στη Ροδιανή.

Κοζάνη: Κοπή πίτας Ναυτικού Ομίλου

Εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιεί ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων», την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι στο αναψυκτήριο του Ναυτικού Ομίλου στη λίμνη Πολυφύτου.

Γρεβενά: Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών κόβει πίτα

Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών θα κόψει την τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:00 στο οικογενειακό κέντρο «Δειλινά» στη Μυρσίνη Γρεβενών.

Πτολεμαϊδα: Πίτα συλλόγων σκακιού

Οι σύλλογοι σκακιού της Πτολεμαϊδας «Πτολεμαίος», «Σκακιστάκος» και «Δούρειος ίππος» πραγματοποιούν την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας τους την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Pantelidis. Παράλληλα θα γίνουν βραβεύσεις των αθλητών καθώς και ο αγωνιστικός και διοικητικός απολογισμός του προηγούμενου έτους.

Κοζάνη: Πίτα συλλόγου Καπνοχωρίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο πολιτιστικός σύλλογος Καπνοχωρίου την Κυριακή 12/2/2017 στις 6 το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα