Κοζάνη: θεατρικές παραστάσεις

13:21 10/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: «Άκου να δεις» από το Θεατροδρόμιο

Την σατιρική επιθεώρηση με τίτλο «Άκου να δεις», σε σκηνοθεσία Στέλιου Αμανατίδη, παρουσιάζει το Θεατροδρόμιο Κοζάνης. Παραστάσεις θα δοθούν στο θεατράκι του Θεατροδρομίου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Κοζάνης, σήμερα Παρασκευή 10, αύριο Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.

Κοζάνη: «Φτου πιπέρι» αυστηρά για ενήλικες

Την παράσταση με τίτλο «Φτου πιπέρι», με Λαϊκά

γαμοτράγουδα, πιπεράτα παραμύθια και μασάλια της Αποκριάς, θα παρουσιάσει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Η Ανθή Θάνου και οι Γυρολόγοι αφηγούνται πικάντικες ιστορίες, ερωτικά παραμύθια και ευτράπελες καταστάσεις, ενώ τα αποκριάτικα τραγούδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης, που είναι αυστηρά για ενήλικες. Η παράσταση θα δοθεί αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ στο θεατράκι των Οχληρών. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Σέρβια – Βελβεντό: «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» στα Σέρβια

Την παράσταση, με το έργο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», παρουσιάζει στα Σέρβια η θεατρική ομάδα «ΟνειρόDrama» σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα Σερβίων «Κόκκινη Κουίντα».

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία του Γιώτη Βασιλειάδη, θα δοθεί αύριο Σάββατο 11/2/2017 στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Keywords
Αναζητήσεις
το κοριτσάκι με τα σπιρτα κοζανη
Τυχαία Θέματα