Κοζάνη: Απεργιακή προετοιμασία , του Εργατικού κέντρου και του ΠΑΜΕ

15:07 5/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε «Πυρετό προετοιμασίας» ενόψει της πανελλαδικής απεργίας της 8ης Δεκεμβρίου, βρίσκονται τα συνδικάτα και τα εργατικά κέντρα στην περιοχή της Κοζάνης, όπου το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης οργανώνει την συμμετοχή των εργαζομένων στην συγκέντρωση της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη,

ενώ το ΠΑΜΕ και τα σωματεία που συμμετέχουν σ ΄αυτό , σχεδιάζει απεργιακή συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοζάνης.

Σε συνέντευξη τύπου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Άρης Κουρκούτας υποστήριξε ότι «με την δεύτερη αξιολόγηση, η Κυβέρνηση θα δώσει το τελευταίο χτύπημα σε ότι έχει απομείνει από τα εργασιακά δικαιώματα και το νόμο», ενώ ο Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θανάσης Τολιόπουλος σημείωσε ότι «οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν νέα μέτρα και τέταρτο μνημόνιο.

Άρης ΚουρκούταςΘανάσης Τολιόπουλος

Οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην μεγάλη αγωνιστική συγκέντρωση που διοργανώνει η Γ.Σ.Ε.Ε, στις 8 Δεκεμβρίου και στις 11.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και για τον λόγο αυτό έκαναν γνωστό ότι θα αναχωρήσουν λεωφορεία από την κεντρική πλατεία Κοζάνης, στις 9 το πρωί της Πέμπτης, μπροστά από το Δημαρχείο Κοζάνης.

Εν τω μεταξύ, μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση ετοιμάζει το ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, στον πεζόδρομο, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Βαγγέλης Δεληολάνης

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους , ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στην περιοχή Βαγγέλης Δεληολάνης, ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους και τους άνεργους , «να πετάξουν από πάνω τους την απάθεια που χαρακτηρίζει την στάση πολλών για τα μέτρα, τα οποία αποτελούν συνέχεια των προηγουμένων».

Ο κ. Δεληολάνης κάλεσε τους εργαζόμενους σε μαζική συγκέντρωση για το συλλαλητήριο της Πέμπτης στην Κοζάνη, προκειμένου όπως υπογράμμισε «να μην επιτραπεί, η επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα