Η βράβευση των κορυφαίων από τον ΟΦΚΑ Σερρών

14:07 5/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους αθλητές του συλλόγου οι οποίοι διακρίθηκαν το 2016 στους Πανελληνίους αγώνες στίβου βράβευσε ο ΟΦΚΑ Σερρών.

Την «λαμπερή», από τα μετάλλια των αθλητών, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Philippos Xenia τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης , το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και έφορος κ. Γιάννης Λιούμπας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Πασχάλης Μπούμπας, ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Μακρής, πολλοί γονείς, αθλητές και φίλοι του ΟΦΚΑ Σερρών.

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του ΟΦΚΑ κ. Ευάγγελου Καταρτζή έγινε η απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων στους αθλητές, ενώ σε αυτούς με μεγαλύτερες διακρίσεις δόθηκαν και χρηματικά ποσά για τις ανάγκες του αθλητικού τους εξοπλισμού, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου.

Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη από τον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή κ. Εμμανουήλ Τζίτζηρα με θέμα «Αθλητές-Προπονητές-Γονείς. Μια σχέση που πρέπει να αποδώσει» ενώ ακολούθησε συζήτηση με τον ψυχολόγο να απαντά σε ερωτήσεις γονέων και αθλητών. Με δελτίο τύπου το διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΚΑ Σερρών ευχαριστεί τον κ. Εμμανουήλ Τζίτζηρα και την διεύθυνση του Ξενοδοχείου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον Χρήστο Πλακιά (anexartitos.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα