Βιογραφικό υποψηφίας δημάρχου Στροβόλου Στέλλας Μισιαούλη

Παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσιο το βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίας δημάρχου Στροβόλου, Στέλλας Μισιαούλη.

Η Στέλλα Μισιαούλη-Δημητρίου γεννήθηκε το 1954 στη Λευκωσία και διαμένει στην Ακρόπολη. Είναι παντρεμένη με τον Αντρέα Δημητρίου-Ττοφαρή και έχουν τρία παιδιά.

Αποφοίτησε το 1985 από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Ροστώβ-Ντον της Σοβιετικής Ένωσης με ειδίκευση στην Παιδιατρική.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ

από το 2005 και του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΓΟ από το 1996. Συμμετέχει στα Γραφεία Υγείας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ.

Το 2004 ανέλαβε καθήκοντα βουλευτή του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις για την επαρχία Λευκωσίας. Είναι μέλος της Επιτροπής Υγείας, αναπληρώτρια πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών και μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Αντρών και Γυναικών.

Είναι αντιπρόεδρος του ΚΕΝΘΕΑ Λευκωσίας και μέλος της Οργάνωσης Εθελοντών Γιατρών Κύπρου με συμμετοχή σε αποστολές στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτικός μέλος και προεδρεύουσα της Δικοινοτικής Οργάνωσης «Γιατροί για την Κύπρο» από το 2003. Διετέλεσε μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Πρόληψης Παιδικών Ατυχημάτων και Δηλητηριάσεων του Υπουργείου Υγείας και υπηρέτησε από διάφορα πόστα την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου.

Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος Στροβόλου την περίοδο 1986-2004. Ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Καθαριότητας του Δήμου, αντιπρόεδρος του Πολυδύναμου Κέντρου Στροβόλου και μέλος διαφόρων άλλων Επιτροπών. Διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λευκωσίας.

Συμμετείχε ως ομιλητής σε σειρά σχολικών εκδηλώσεων για θέματα Παιδιατρικής, Εθελοντισμού και Επαναπροσέγγισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα