Κέρκυρα: Συνεδριάζει το Περιφερειακό συμβούλιο το Σάββατο

13:44 10/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η δωρεά του Εξοπλισμού του Χανδρή, η εγκατάσταση υγραερίου στους Βαρυπατάδες, η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, τα αντιπλημμυρικά έργα, η διαχείριση απορριμμάτων και το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής είναι τα κυριότερα θέματα συζήτησης του Π.Σ. το οποίο θα συνεδριάσει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 10:00 το πρωί.
Την ίδια ώρα τη διαφωνία των τοπικών φορέων Βαρυπατάδων, Αγίου Ιωάννη, Πέλεκα και Καλαφατιώνων με την εγκατάσταση μονάδας αποθήκευσης υγραερίου

στην περιοχή τους ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου του Σαββάτου η Λαϊκή Συσπείρωση. Οι φορείς δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε αίτηση ακύρωσης της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που δίνει την άδεια εγκατάστασης.
Στην ίδια συνεδρίαση, την ερώτηση για το καθεστώς που θα ισχύσει φέτος το καλοκαίρι σχετικά με τις θαλάσσιες εξέδρες, κατέθεσε ο Περιφερειακός σύμβουλος επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Ιονίου Τάσος Σαλβάνος όπως επίσης και την ερώτηση σχετικά με τη συντήρηση του οδικού δικτύου.
Για τα αντιπλημμυρικά έργα στα Ιόνια Νησιά και ιδιαίτερα στην Ζάκυνθο, όπως και για το θέμα των σκουπιδιών κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» Γεώργιος Στασινόπουλος.
Ο Γιώργος Καλούδης επαναφέρει το θέμα της διάθεσης της δωρεάς Ανδρεάδη, πρώην Χανδρή, καθώς και της χρηματοδότησης του καρναβαλιού της Κέρκυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα