Καστοριά: Κλιμάκιο της Ν.Δ. επισκέφθηκε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης

13:32 11/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής την υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου επισκέφθηκε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Καστοριάς. Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο», που έχει αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, υπό την αιγίδα του Προέδρου

της Κυριάκου Μητσοτάκη και εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια, με στόχο, στελέχη του κόμματος να έχουν συνεργαστεί με περισσότερες από 1.000 δομές σε όλη τη χώρα.

«Σε μία χρονική περίοδο όπου η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά από την αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία πρωτοστατεί ξανά, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο και στέκεται δίπλα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη» επεσήμανε σε δηλώσεις της η Μαρία Αντωνίου. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και απόλυτο σεβασμό, πρόσθεσε, «αναδεικνύουμε τα πραγματικά προβλήματα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και προσπαθούμε όλοι μαζί, θεσμικοί παράγοντες, εκκλησία, οργανώσεις και φορείς να βοηθήσουμε στην επίλυσή τους, για μια κοινωνία χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, για μια Ελλάδα που οραματιζόμαστε με κανέναν στο περιθώριο».

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και το Γηροκομείο Καστοριάς, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις .

Keywords
Τυχαία Θέματα