Κομοτηνή: Με τη βοήθεια του Θεού

12:16 16/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Λίγες ώρες πριν βρεθούν στα εξεταστικά κέντρα. Το τελευταίο βράδυ, πριν την μεγάλη στιγμή, μαθητές και μαθήτριες της Ροδόπης είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να βρεθούν ανάμεσα σε φίλους, να αστειευτούν, να προσευχηθούν και στο τέλος να ακούσουν τα λόγια εμψύχωσης ενός δικού τους ανθρώπου.

Εσπερινή Θεία λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής υπέρ φωτισμού κι ενισχύσεως των διαγωνιζομένων μαθητών στις Πανελλήνιες και προαγωγικές εξετάσεις

τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Στο τέλος της τελετής δώρισε στους μαθητές ένα στυλό στο οποίο αναγραφόταν η φράση «Ο θεός μαζί σου».

Η αρχή είχε γίνει πριν δύο χρόνια από τον Μητροπολίτη Κομοτηνής και τηρήθηκε και φέτος πιστά. «Έχουμε πολύ άγχος» παραδέχεται η Ιωάννα «αυτές τις μέρες κρίνεται η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων» δήλωσε ο Χριστόδουλος. Πιο εκεί μια μητέρα να προσεύχεται για την επιτυχία του γιου της, όπως είπε, για να ευχηθεί αμέσως μετά « καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά του κόσμου». «Μια αποτυχία δεν θα είναι το τέλος του κόσμου» σπεύδει να προσθέσει η Κατερίνα, υποψήφια επίσης, ευχόμενη οι συνομήλικοι της να μην το ξεχάσουν στιγμή αυτό.

Φώτο: Εσπερινή Θεία λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής

The post Κομοτηνή: Με τη βοήθεια του Θεού appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα