Γ.Σ. Σέρρες 93: Με αποστολή «γεμάτη» ταλέντο από τα… «σπλάχνα» του στην Πάτρα

00:29 16/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με επτά αθλητές και αθλήτριες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του θα πάρει μέρος ο Γ.Σ. Σέρρες 93 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που ανοίγει την αυλαία του το Σάββατο 17 Ιουνίου στην Πάτρα.

Η μικρή ηλικία των αθλητών του συλλόγου που ανήκουν όλοι τους σε κατηγορία εφήβων-νεανίδων και νέων δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν

και ελπίδες για κάτι καλύτερο αφού η Θεοδώρα Αραμπατζή έχει στόχο την τριάδα στον ακοντισμό με πρόσφατη την επιτυχία της στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα όπου εξασφάλισε την πρόκριση της στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Νέων που θα γίνουν στην Πολωνία. Άλλωστε για τις μεγάλες δυνατότητες της Σερραίας αθλήτριας είχε μιλήσει στην ΕΡΤ Σερρών ο Εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.

Η Θεοδώρα Αραμπατζή στον ακοντισμό από τα φαβορί για μετάλλιο

Στόχο τον τελικό έχουν η Μαρία Μενέξη και η Βασιλική Σάββα στα 100 μέτρα με εμπόδια ενώ πρόκριση στην 8αδα θα διεκδικήσει η Μαρία Μαγδαληνή Τριχοπούλου στο επί κοντώ και στην 6αδα ο Νίκος Σταθόπουλος στα 110 μέτρα με εμπόδια. «Θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο και προκρίσεις σε τελικούς.


Ο Σάββας Κεφαλίδης τόνισε ότι οι αθλητές του Γ.Σ. Σέρρες 93 θα διεκδικήσουν το καλύτερο στους αγώνες

Τα παιδιά ανήκουν στην κατηγορία νέων και νεανίδων και θα αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Σάββας Κεφαλίδης.

Η αποστολή του Γ.Σ. Σέρρες 93 αποτελείται από τους:

Θεοδώρα Αραμπατζή-ακοντισμό

Μαρία Μαγδαληνή Τριχοπούλου- Επί κοντώ

Βασιλική Σάββα- 100 μέτρα εμπόδια

Μαρία Μενεξή- 100 μέτρα εμπόδια

Ιωάννα Νάτσιου- τριπλούν

Νίκος Σταθόπουλος-110 μέτρα με εμπόδια

Κώστας Κεφαλίδης-επί κοντώ

Keywords
Τυχαία Θέματα