ΟΦΚΑ Σερρών: Για «υψηλές … πτήσεις» με νέους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

00:22 16/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με πίστη και αισιοδοξία ότι θα διπλασιάσει τους βαθμούς του στη γενική βαθμολογία ο ΟΦΚΑ Σερρών ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου στην Πάτρα.

Η αποστολή του ΟΦΚΑ Σερρών για το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας αποτελείται από 13 αθλητές και αθλήτριες με τον Γιώργο Τεσσαρομάτη να είναι φαβορί για μετάλλιο αφού ο αθλητής

του ΟΦΚΑ Σερρών το Φεβρουάριο είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ύψος ανδρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών-γυναικών που είχε πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας.

Ο Γιώργος Τεσσαρομάτης στο ύψος είναι από τα φαβορί για μετάλλιο

Πρόκριση στις 8αδες θα διεκδικήσουν οι αθλητές στις σκυτάλες ενώ αυτό το πρωτάθλημα μάλλον θα είναι το τελευταίο για την Μαρία Πετρίδου που για επαγγελματικούς λόγους θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Η ίδια είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να κλείσει κοντά στην ατομική της επίδοση.

Ο Παναγιώτης Γούλας είναι αισιόδοξος για την εμφάνιση των αθλητών του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

«Έχουμε μια πολυπληθέστερη αποστολή και είμαστε αισιόδοξοι ότι στο φετινό πρωτάθλημα μπορούμε να συγκεντρώσουμε και τους διπλάσιους βαθμούς σε σύγκριση με το περσινό» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του ΟΦΚΑ Σερρών Παναγιώτης Γούλας τονίζοντας ότι όλοι οι αθλητές του είναι στην κατηγορία νέων και νεανίδων ενώ ο Μιχάλης Γενίκης είναι στην κατηγορία των εφήβων. «Έχουμε μια ελπιδοφόρα αποστολή με πολλούς νέους και πιστεύω ότι όλοι οι αθλητές θα κάνουν ατομικό ρεκόρ» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Γούλας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΟΦΚΑ Σερρών που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας είναι:

Τεσσαρομάτης Γιώργος- ύψος

Φράγγογλου Γιώργος- ύψος

Πετρίδου Μαρία-200 μέτρα & 4Χ100

Ταμπούρη Παναγιώτα- 100 μέτρα & 4Χ100

Γούλα Μαρία Ειρήνη- 4Χ100

Κυριάκου Μιράντα- 4Χ100

Παπαδόπουλος Ευστάθιος- 200 μέτρα & 4Χ100

Παπαδόπουλος Ιωακείμ- 200 μέτρα & 4Χ100

Ψάλτης Δημήτρης- 400 μέτρα εμπ. & 4Χ100

Χασάπης Βασίλης- 4Χ100

Γενίκης Μιχάλης- δισκοβολία

Μοσχολιού Ζωή- σφυροβολία

Μουλιστάνος Χρήστος-σφαιροβολία

Keywords
Τυχαία Θέματα