Γ. Τραγάκης: «Επιτέλους η κυβέρνηση κατάλαβε ότι πρέπει να προχωρήσει τις αποκρατικοποιήσεις» (audio)

13:08 27/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Όλες οι επισκέψεις αρχηγών κρατών και ιδιαίτερα από μια τόσο μεγάλη χώρα, όπως είναι η Ρωσία, σίγουρα είναι βοηθητικές για την ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ των χωρών και εν προκειμένω των δυο χωρών Ελλάδας-Ρωσίας», ήταν το σχόλιο του Γιάννη Τραγάκη, βουλευτή της ΝΔ για την άφιξη του Ρώσου προέδρου στη χώρα μας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Γιώργο Πίκουλα.


Ο κ. Τραγάκης συμπλήρωσε ότι, «Δεν περιμένουμε βεβαίως τίποτα οικονομικά

από την άφιξη του κου Πούτιν. Ο κος Πούτιν έρχεται με επιχειρηματίες, υπάρχουν πολλά προς αποκρατικοποίηση στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, ας ευχηθούμε τουλάχιστον να φανούν συνεπείς σε όλα αυτά τα οποία έλεγαν και να λάβουν μέρος σε μερικές από αυτές τις αποκρατικοποιήσεις».

Ερωτηθείς να μιλήσει για τη συμφωνία, οκ. Τραγάκης είπε χαρακτηριστικά ότι θεωρεί θετικό, σε ό,τι αφορά τη συμφωνία, «ότι επιτέλους η κυβέρνηση κατάλαβε ότι πρέπει να προχωρήσει τις αποκρατικοποιήσεις…» Οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες για τη χώρα μας, αλλά η αύξηση των φόρων είναι μια μεταρρύθμιση υφεσιακού χαρακτήρα», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

The post Γ. Τραγάκης: «Επιτέλους η κυβέρνηση κατάλαβε ότι πρέπει να προχωρήσει τις αποκρατικοποιήσεις» (audio) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα