Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το Mykonos Olympic Classic Rally

10:37 25/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πρώτη ευρωπαϊκή εκδοχή του Mykonos Olympic Classic Rally, που αποτέλεσε μια συνδιοργάνωση του Δήμου Μυκόνου, της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (OMAE) και της OutLoud event services, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.
Επί τρεις ημέρες οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι του χώρου των αγώνων Ιστορικών Αυτοκινήτων έδωσαν τη μάχη τους στο Mykonos Olympic Classic Rally, σε μια διαδρομή συνολικού μήκους 300 χιλιομέτρων.
Με την πρώτη θέση ν’ αλλάζει αρκετές φορές χέρια μέσα στο τριήμερο, μεγάλοι νικητές αναδείχτηκαν οι Βέλγοι Christian Crucifix – Joseph Lambert με μια πανέμορφη Ford Anglia του 1960.
Μ’ αυτή τους τη νίκη οι ίδιοι κατέκτησαν και τον τίτλο των Πρωταθλητών Ευρώπης, τον οποίο πανηγύρισαν στη Μύκονο, κατά την τελετή Απονομής.
Στο βάθρο τους ακολούθησαν οι νικητές του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος για το 2016, Σπύρος και Νίκος Μουστάκας με μια Alfa Romeo Alfasud.
Ίσως ένα από τα εντυπωσιακότερα πληρώματα του αγώνα, μιας που ο συνοδηγός, Νίκος, είναι μόλις 10 ετών!
Ακολούθησαν οι «Στρατισίνο»-Μαθιός Μανσόλας με μια Porsche 911.
Ικανοποιημένος από τη διοργάνωση, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς αναφέροντας ότι ο αγώνας παλαιών αυτοκινήτων, πέρα από αισθητικό γεγονός, δίνει δυνατότητες ποιοτικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα