Χοντρό κράξιμο Παναθηναϊκών μετά τη Βέροια: Βγάλτε τις φανέλες!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η γκέλα στη Βέροια εξόργισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βλέπουν ένα ακόμα πρωτάθλημα να απομακρύνεται πριν καλά καλά αρχίσει.

Στο πράσινο στρατόπεδο η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική με τους φιλάθλους του τριφυλλιού να εκφράζουν σε όλους τους τόνους τη δυσαρέσκειά τους.

Στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟ

στο Facebook, πολλοί Παναθηναϊκοί έστειλαν μηνύματα αγανάκτησης εναντίον παικτών, προπονητή αλλά και διοίκησης. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε για αυτούς την 8η αγωνιστική.

Διαβάστε μερικά ενδεικτικά σχόλια όπωα τα δημοσίευσε το SportDog.gr

«Ειναι ξεφτιλα να χανεις βαθμους απο τετοιες ομαδες. Φταιει βεβαια και ο προπονητης οταν τους κλεινει πισω λες και παιζουν με την Μπαρτσελονα, μονο στα ευρωπαικα ματς τα καταφερνει. Τι νομιζει οτι κανει δηλαδη, τα ιδια και με την Ξανθη, θα χαρισουμε πρωταθλημα στον Ολυμπιακο απο τον Ιανουαριο κιολας με τετοιες επιδοσεις. Ειναι κριμα γιατι φετος εχουμε καλη ενδεκαδα. Παναθηναικος στα ευκολα, Παναθηναικαρα στα δυσκολα!

Οταν δινεις το περιβραχιόνιο σε καποιες κοτες,που μετα το 50 πανε περπατώντας δεν πας πουθενα..
Οταν εχεις τερματοφύλακα που χάνει την μπάλα μεσα απο τα χέρια,δεν παίρνεις πρωταθλημα..
Οταν παιζεις ταμπούρι σε αγώνα που ελεγχεις,θα φας γκολ..
Ντροπή αυτο το αποτέλεσμα,κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται..

Βγαλτε τις φανελες. Αφηστε τις εκει, παρτε ενα αεροπλανο και γυριστε σπιτι σας. Αστειοι. Μισφοθοροι, ολοι για την παρτη σας. Πεντε φορες δεν σπατε την μπαλα σε συμπαικτη να τελειωσετε το παιχνιδι. Γυρνατε ολοι πισω και αφηνετε τη βεροια να σας βαλει στην περιοχη. Απαραδεκτοι. Πειτε αντιο στο πρωταθλημα απο τον Νοεμβρη!

Αρκετή υπομονη καναμε..δωσατε τον πρωταθλημα στον ανύπαρκτο ολυμπιακο μπραβο!

ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 72′ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 60; ΙΜΠΑΡΜΠΟ ΑΤΟΜΙΣΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΓΚΟ. ΣΤΙΛ ΕΙΣΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΤΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ, ΛΟΥΖΕΡ ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΑΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Η ομαδα πασχει! Αποδεικνυεται για μια ακομη φορα...Δε γινεται ρε πουστη μου να εξαφανιζομαστε απο το γηπεδο καθε φορα μετα το 60! Ειναι ανεξηγητο.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να κλεινομαστε πισω με μια φαση ολη κι ολη της βεροιας,ειναι σα να τους λεμε ελατε ισοφαριστε!Στη φαση του γκολ ο αλλος ηταν ανενοχλητος και σουταρε χωρις την παραμικρη πιεση! ΓΙΑΤΙ? Ειμαστε ανοητοι οσοι πιστεψαμε οτι φετος θα δουμε κατι διαφορετικο.Ενα μηνα η ομαδα σερνεται! Ακομα κι οταν παιζουμε καλα δεν κερδιζουμε! Μια νικη σε εξι ματς κι αυτη με το ζορι και τωρα τι?Καθε φορα τα ιδια ηλιθια λαθη δεν παει αλλο κατι δραστικο πρεπει να γινει αμεσα! Η ανοχη τελειωσε δεν μπορει να ειμαστε τοσο τραγικοι…Τα καταφεραν να καταστρεψουν μια χρονια που ξεκινησε με τις καλυτερες προσδοκιες.Συγχαρητηρια…

Μπραβο τριφυλαρα μας μας εκανες περιφανους παλι!!!ετσι παμε γερα για την 5η θεση!!ωε ωε ωε πρωταθλημα φετος αντε παμε γερα παλιοξεφτιλες που δν μπορειτε να κερδισετε μια βεροια αλλα ναι μωρε ξεχασα ας χανουμε απο τις μικρες ομαδες δν πειραζει θα παρουμε ΟΛΑ τα ντερμπι κ θα βγουμε προταθλητες των ντερμπι!αντε ρε παιξτε μπαλα

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΜΑΤΣΙΟΝΙ ΟΤΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ…ΞΥΠΝΑ ΙΤΑΛΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑ , ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ 3 ΚΑΙ 4!

Χ στη βεροια ολοκληρος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ … το τμημα αυτο εχει χασει το dna του ξεκαθαρα , δεν ειναι το αποψινο . τοσα χρονια τα ιδια κ τα ιδια … σταδιακα γινομαστε πρωην Συλλογος Μεγαλος

στα πολυ δυσκολα ματς με Ξανθη και Βεροια συγκομιδη 1 βαθμος!Παρολα αυτα αυριο θα υπαρχει απολυτη στηριξη σε προπονητη και παικτες,την ιδια στιγμη που ο αντιπαλος σου που ειναι στη χειροτερη του φαση μετα απο πολλα χρονια ξεφευγει στο +4 και σε εχει και στο Καραισκακη.Παραλληλα,στην Ευρωπη εχεις 1 βαθμό σε 3 ματς ,αλλα δεν κουνιεται φυλλο!! εχουμε μπλεξει με προπονητες επικινδυνους,με παικτες που περπατανε και με μια διοικηση που ασχολειται μονο με τους απεναντι πλεον…ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

εν υπάρχει αυτό που έχει συμβεί σήμερα, 20 ευκαιρίες και έβαλαν ένα Γκολ, απαράδεκτο από ομάδες σαν τον παναθηναικο, και σε καμία περίπτωση δεν λεω ότι φταίει ο προπονητής, ο προπονητής μια χαρά ομάδα έφτιαξε, ο μόνος που δεν φταίει είναι αυτός, εγώ τα έχω με κάποιους παίκτες που παίρνουν τεράστια συμβόλαια και δε μπορούν να τελειώσουν φάσεις που είναι πολύ εύκολες ακόμα και για παίκτες τοπικού επιπέδου.
Θα κρατησουμε μια φορα το προβαδισμα;Κωμωδια καταντησε πλεον…μετα το 70 ολοι περπατητες στο γηπεδο και φτανει πλεον με αυτον τον Στιλ ποσο ακομα θα τον ανεχομαστε;Μετα τα προκριματικα ειναι τραγικος.Και με την Στανταρ και τωρα το ιδιο πραγμα κλεινομαστε πισω λες και αντιμετωπιζουμε την Ρεαλ..Μετα θελουμε πρωταθλημα οταν χανουμε ματς μεσα απο τα χερια μας και φταιμε εμεις και μονο εμεις ποσο μαλλον να θελουμε προκριση οταν χανουμε βαθμους στο πρωταθλημα ετσι.
ΥΓ Αυτος ο Λοπεθ και ο Χουαντερσον πιστευω θα ηταν καλυτεροι απο τον Στιλ
Μονο ντροπη…δλδ δεν ντρεπονται λιγο? αυτο δεν ειναι ομαδα...ενα συνοθυλευμα χωρις φυσικη κατασταση , που κανει ομαδουλες σαν τη βεροια να φαινεται barcelona.. ο προπονητης πρεπει ηδη αποψε να μπει σε αλλο αεροπλανο

Παλι καλα που υπαρχει το φιφα 17 και εκει τουλαχιστον η ομαδα πεταει.…..αλλιως στην πραγματικοτητα,πιασε το αυγο και κουρευτο!!!!!!…….ααα….επι της ευκαιριας……..φταιει ο μαρινακης, η διαιτησια, η επο,οολυμπιακος, τα γκολποστ,τογρασιδι,η κινηση στους δρομους κλπ,κλπ,κλπ………..

Nai kathe xrono ta idia k ta idia. Panathinaikos sta eukola k sta diskola. Kratame to idio paramithi 20 xronia tora. Na doume pote tha doume prokopi! !!!
υπαρχει προβλημα στον παο και αυτο ειναι στη φυσικη κατασταση, παντα καλος στο πρωτο ημιχρονο αλλα δυστυχως στο δευτερο ξεμενει απο δυναμεις… αυτο αν δε διορθωθει ας μην περιμενουμε και πολλα πραγματα… θα επρεπε ο προπονητης να δουλεψει πανω στη φυσικη κατασταση και την αντοχη,, εκει ποναμε

Ντροπή σε όλους!!!!!!! Πρόστιμο σε όλους!!!!!!!!!!!!!!! Δε νοείται να μην παίρνεις το παιχνίδι με τόσες ευκαιρίες!!!! Κάκιστες επιλογές στην τελική προσπάθεια και τελικά αυτό πληρώθηκε!!!! Τεράστια ευθύνη και του Στραματσόνι για το ότι ή ομάδα «κλείστηκε» στο 2ο ημίχρονο, λες και έπαιζε με την Μπαρτσελόνα!!!!!

Πρωτο ημιχρονο 5746 ευκαιριες και στο δευτερο απενεργοποιηση.
Προφανως και μεσα απο αυτην την εικονα η ομαδα δειχνει πως ειναι ανικανη για πρωταθλητισμο..
Να μας το λενε εξ αρχης πως καθε χρονο παλευουν για τα πλευ οφ…

O Berg ειναι προκλητικα αδιαφορος… Δεν γινεται ταμπουρι στο 2ο ημιχρονο με την ΒΕΡΟΙΑ
Αλλαγη στο 90′ σε 2ο συνεχομενο παιχνιδι με το παιχνιδι ΙΣΟΠΑΛΟ
ΥΓ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΜΠΑΛΑ

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ….ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ….ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ….ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ….ΓΚΕΛΑ ΕΔΩ ΓΚΕΛΑ ΕΚΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΠΤ……….ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ……..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

οποιος παρακολουθει η παιζει ποδοσφαιρο βλεπει στην εξελιξη του ματς αυτο που θα γινει!ντροπη και αισχος ειμαστε ηττοπαθης ομαδα,σημερα χασατε και τους λιγοστους οπαδους που ειχατε,δεν αξιζει πλεον να παρακολουθουμε

Πολύ καλή μπάλα στο 1ο ημίχρονο, που θα μπορούσε να λήξει και 0-3. Και ξαφνικά μπαίνουν στο 2ο και πονάνε τα μάτια μας. Παίζεις με κατώτερη ομάδα, νικάς 0-1, παίζεις καλά έχοντας χάσει πολλές ευκαιρίες και μπαίνεις στο 2ο ημίχρονο για να παίξεις άμυνα; Τι στο καλό γίνεται στα αποδυτήρια δεν μπορώ να καταλάβω. Όσο για τη φάση του Κουτρουμπή δυστυχώς δεν είδα ριπλέι. Στο live μου φάνηκε να γίνεται επιθετικό στον Steele και στη συνέχεια διώχνει με ώμο ο Κουτρου, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
Ευρώπη αποκλειστήκαμε,πρωταθλημα τρίτοι θα βγούμε.Ποδοσφαιρο κακό.Ξένοι παίκτες κομήτες που ερχονται μόνο για τα χρήματα.Κακή ψυχολογία.Κακή ηγεσία.Ηττοπάθεια.Κακή φυσική κατάσταση.

Δεν έχουν τσίπα εγωισμό νεύρο τίποτα δεν είναι Παναθηναϊκός αυτός αυτό λείπει από την ομάδα και αυτό το ποντικοκουναβο στον πάγκο δεν ιδρώνει το αυτί του, με την ανοχή βέβαια της ΠΑΕ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ Α.ΤΡΑΜ…..ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΙΚΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΡΑΜΑ ΟΥΤΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΥΡΑΓΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΗ Η ΣΟΥΠΑ.(Και ο Στραμ…να δηλωνη συνεχιζουμαι τι μου θυμιζ τι μου θυμιζ ααα τον σλλον πανασχετο Ανασ….) ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Με αυτόν τον «προπονητή» δεν πάμε πουθενά!
Βγάζει τον Ιμπαρμπο και βάζει τον Μποκου που δεν βοήθησε στο παραμικρό και με είχε τον μπαρμπαμεστο σε όλο το παιχνίδι που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου!
Υ.Γ εξαιρετική διαιτησία

Ξεφτίλα μόνο..Τίποτα άλλο..Πριν μια εβδομάδα η Ξάνθη κ τώρα η Βέροια..Παίξτε μπάλα από τον Ιανουάριο που θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα..Κάθε χρονιά τα ίδια..

Πραγματικά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι. Οργή, θυμό, ντροπή… Η υπομονή όλων μας έχει εξαντληθεί. Πρέπει να βρεθεί επιτέλους λύση πριν ο σύλλογος φτάσει στην οριστική απαξίωση…»

Το άρθρο Χοντρό κράξιμο Παναθηναϊκών μετά τη Βέροια: Βγάλτε τις φανέλες! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
βεροια, κινηση στους δρομους, μια φορα, παναθηναικος, παο, facebook, sportdog, ξεφτιλα, ομαδες, φταιει, μπαρτσελονα, ιδια, ξανθη, ολυμπιακος, ευκολα, φας, γκολ, αεροπλανο, σπιτι, παιχνιδι, απαραδεκτοι, υπομονη, ομαδα, κομπλεξ, παιχνιδια, φορα, γινεται, γηπεδο, πιεση, νικη, εξι, ηλιθια, λαθη, γινει, ξεκινησε, παμε, μπορειτε, ημιχρονο, δευτερο, τμημα, dna, υπαρχει, ευρωπη, φυλλο, διοικηση, φτανει, ιδιο, ρεαλ, χερια, φυσικη, barcelona, αυγο, μαρινακης, κινηση, panathinaikos, sta, παντα, δυστυχως, επρεπε, εικονα, δειχνει, σωρο, ντροπη, ποδοσφαιρο, εξελιξη, αισχος, αξιζει, live, ερχονται, ηττοπάθεια, ονομα, οραμα, σειρα, κυριακη, λύση, αλλαγη ωρας, ηρακλης, www.facebook.com, αξιζει να το ζεισ, Καλή Χρονιά, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, επο, ηγεσια, ηττοπάθεια, μπαρτσελονα, παιχνιδια, ρεαλ, φυσικη, ψυχολογια, barcelona, dna, αυγο, αεροπλανο, αρθρο, αξιζει, απαραδεκτοι, ατμοσφαιρα, αυτι, γκολ, γινει, γινεται, γηπεδο, δευτερο, δυστυχως, διοικηση, δειχνει, ευκολα, υπαρχει, εβδομαδα, ενημερωση, εξελιξη, εξι, επρεπε, ερχονται, αισχος, ευθυνη, ευρωπη, ιδια, ιδιο, ηλιθια, υπομονη, εικονα, ημιχρονο, κινηση, λαθη, λειπει, λύση, λογια, ματια, μηνυματα, μπορειτε, νικη, ντροπη, ξεφτιλα, ομαδα, παντα, ονομα, οραμα, παμε, παο, ποδοσφαιρο, πηγη, ριπλει, συνεχεια, σειρα, σπιτι, σχολια, τμημα, φας, φτανει, φταιει, φορα, χερι, χαρα, κομπλεξ, κοτες, κυριακη, μια φορα, ομαδες, οργη, panathinaikos, παιχνιδι, sta, σωρο, ξεκινησε, χερια, νικας κρεας αλογου, νικας σκανδαλο
Τυχαία Θέματα