ΕΡΤ Χανίων – Μ. Σκουλάκης: Οι Τάφοι των Βενιζέλων είναι για τα Χανιά ότι η Ακρόπολη για την Αθήνα (audio)

22:10 7/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Kανένας Υπουργός δεν θα τολμήσει να βάλει την υπογραφή του στο ανοσιούργημα ξεπουλήματος του ιερού χώρου των Τάφων των Βενιζέλων, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο πρώην Δήμαρχος και Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ινστιτούτου Παπανικολάου, Μανώλης Σκουλάκης.

Όσοι επιχειρήσουν κάτι τέτοιο, «Θα μας βρουν δυναμικά απέναντί τους», τόνισε και αναφέρθηκε στους αγώνες και στις πιέσεις στην κεντρική εξουσία που έλαβαν χώρα επί των ημερών του όποτε και κατάφερε την μεταβίβαση τριών πολύτιμων εκτάσεων –μεταξύ αυτών

και το ακίνητο των Τάφων των Βενιζέλων. Οι Τάφοι των Βενιζέλων είναι για τα Χανιά ότι η Ακρόπολη για την Αθήνα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουλάκης, ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το μέλλον άλλων περιοχών του Νομού που εντάσσονται στο Υπερταμείο, όπως η Γραμβούσα, η Ελαφόνησος κ.ά. Παράλληλα, ο πρώην υπουργός, άσκησε κριτική στον Δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα γιατί όχι μόνο επέτρεψε να λιμνάσει η αποδοχή της παραχώερησης της συγκεκριμένης περιοχής στο Δήμο, αλλά και γιατί σήμερα υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του, ότι το θέμα λύθηκε χάρη στις προσωπικές του πρωτοβουλίες. Τέλος, ο κ. Σκουλάκης, τόνισε ότι θα διερευνήσει ποιες περιοχές των Χανίων περνάνε στη διαχείριση του Υπερταμίου και κάλεσε τον κ. Σταθάκη, να δώσει σαφή απάντηση γύρω από το θέμα.

Ρεπορτάζ:

Keywords
Τυχαία Θέματα