Ειδήσεις από την ΕΡΤ Καβάλας

10:01 3/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δελτίο τοπικών ειδήσεων

** Με το θέμα των διοδίων θα ασχοληθεί, μεταξύ άλλων, το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, το οποίο συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα στις 8 το βράδυ στο δημαρχείο.

** Την επόμενη Τρίτη θα δημοπρατηθεί το έργο του νέου σταθμού διοδίων στην Παράκαμψη Καβάλας. Πρόθεση του δήμου Καβάλας είναι να προσφύγει νομικά κατά της κατασκευής τους, έχοντας ως «όπλο» και σχετική μελέτη του ΕΙ Αν. Μακεδονίας- Θράκης.

** Με το πλοίο της Ενεργειακής Αιγαίου έγινε η διακομιδή 5χρονου κοριτσιού από τη Θάσο στο νοσοκομείο της Καβάλας. Δεν υπήρχε πλοίο επιφυλακής.

** Μεγάλη επιτυχία

σημείωσε η φετινή διοργάνωση του Air Show που πραγματοποιήθηκε σε Καβάλα και Πέραμο. Πολλοί επισκέπτες βρέθηκαν στην Καβάλα για το λόγο αυτό.

** Με Γαλάζια Σημαία βραβεύτηκαν για 6η συνεχή χρονιά, οι ακτές Περιγιαλίου και Καλαμίτσας από την Ελληνική Επιτροπή Προστασίας της Φύσης.

** Η αγορά της Καβάλας είναι έτοιμη για το φετινό καλοκαίρι, καθώς η είσοδος του Ιουλίου φέρνει την προσδοκία για άνοδο της αγοραστικής κίνησης. Οι εκπτώσεις πλέον με βάση τον τελευταίο νόμο ξεκινούν στις 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.
Το απογευματινό ωράριο λειτουργίας της αγορά της Καβάλας για το καλοκαίρι είναι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 6.30 έως τις 9.30.

** International Summer School διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Τμήμα Μηχανικών Πετρελαίου και Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ ΑΜΘ από 3-12 Ιουλίου, με θέμα τα «Συστήματα Οργανικών Φωτοβολταϊκών». Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, στις 10.30 το πρωί στο φουαγιέ του Μεγάλου Αμφιθεάτρου στο ΤΕΙ ΑΜΘ.

** Ξεκινά η λειτουργία του «7ου Θερινού Σχολείου Τέχνης» στα Λιμενάρια Θάσου, στον ευρύτερο χώρο των «Μεταλλείων» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Κάστρο». Κατά τη διάρκειά του, θα διεξαχθούν εργαστήρια που απευθύνονται σε παιδιά και νέους από 6 έως 20 ετών.

** Ξεκινούν από σήμερα το βράδυ οι προβολές του θερινού κινηματογράφου «Ζέφυρου» της Καβάλας.

** Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2017 αναδείχθηκε ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας.

** Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα επικρατήσουν σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με κατά τόπους βροχές. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα