Νεϊμάρ: "Όταν πήγα στην Μπαρτσελόνα ντρεπόμουν να μιλήσω στον Μέσι"

09:59 3/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Νειμάρ ήταν πρωταγωνιστής της τελευταίας εκπομπής «Caldeiro», ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα στη Βραζιλία, όπου ο παρουσιαστής Λουτσιάνο Χουκ, είναι στενός φίλος του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, μιλώντας και για τις δυσκολίες που συνάντησε στην ζωή του, αλλά και κατά την άφιξή του στην Ισπανία.

«Ξεκινάς τα πάντα από το μηδέν. Ότι έχεις κάνει στη Βραζιλία δεν αξίζει τίποτα εκεί. Θα πρέπει να αποδείξεις

τα πάντα, θα πρέπει να πολεμήσεις. Είχα δυσκολία στην προσαρμογή μου. Στο τέλος όλα πήγαν καλά χάρη στη βοήθεια των συμπαικτών μου, της οικογένειας και των φίλων, βοήθεια που με βοήθησε να μείνω συγκεντρωμένος», είπε ο Νειμάρ.

«Όταν έφτασα στα αποδυτήρια, κοίταξα προς τη μία πλευρά και ήταν ο Μέσι, γύρισα στην άλλη και ήταν Τσάβι Ινιέστα, Πικέ, Ντάνι Αλβες... Νόμιζα ότι ήμουνα μέσα σε ένα video game. Την μία ημέρα έπαιζα μαζί τους στην κονσόλα και την επόμενη ήμουν εκεί, δίπλα τους. Τον πρώτο μήνα ήταν πολύ περίπλοκα. Ντρεπόμουν να μιλήσω με τον Μέσι, είναι είδωλο για μένα. Ημουνα επίσης ο νεότερος. Αντιμετώπιζα κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο. Είναι ένα από τα πράγματα που με βοήθησαν. Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει ένα παιχνίδι το Σάββατο και το επόμενο Σάββατο υπάρχει ένα άλλο. Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ότι μία μέρα θέλει να παίξει στην Φλαμένγκο:

«Θέλω να παίξω για την Φλαμένγκο επειδή θυμάμαι ένα παιχνίδι με την Σάντος, κερδίσαμε, αλλά οι φίλαθλοι μας χειροκροτούσαν», συμπλήρωσε τονίζοντας στην συνέχεια τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε η οικογένειά του:

«Εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους που με βοήθησαν σε στιγμές που το χρειαζόμουν. Οταν δεν είχα παπούτσια για να παίξω και κάποιος μου αγόρασε. Θα θυμάμαι εκείνες τις λεπτομέρειες στο υπόλοιπο της ζωής, είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτούς τους ανθρώπους. Πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν πάρα πολύ επειδή ο πατέρας μου δεν είχε καθόλου χρήματα. Επρεπε να μας αγοράσουν τρόφιμα. Υποφέραμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα