Δευτέρα 13 Μαΐου

09:12 13/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Ακολουθεί το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου, ομιλιών και συναντήσεων της ημέρας.11:00 Επίσκεψη στη Μονή Πετράκη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο. Δύο ώρες αργότερα o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
θα συναντηθεί με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ και στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου. 11:00 Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με εκπροσώπους όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων και τις οργανώσεις των εργαζομένων στα ασφαλιστικά Ταμεία, στην αίθουσα του Συλλόγου Εργαζομένων πρώην Αγροτικής Τράπεζας.

13:00 Ομιλία Αλέξη Τσίπρα στην Ετήσια Συνέλευση του ΣΕΒ. Στην απογευματινή εκδήλωση του ΣΕΒ θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός και θα μιλήσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.

19:00 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την καταδίκη του αυταρχισμού της κυβέρνησης και της ποινικοποίησης των απεργιών από την ΟΛΜΕ, κάτω από τα γραφεία της, Ερμού και Κορνάρου 2. 18:30 Oμιλία του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στην απογευματινή εκδήλωση της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Keywords
Τυχαία Θέματα