O Βασιλιάς και πάλι στο Θρόνο της Ευρώπης

06:29 13/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ στέφτηκε χθες βράδυ για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Ολυμπιακός, στο Λονδίνο, νικώντας την Ρεάλ Μαδρίτης με 100-88. Συγχαρητήρια απέστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός Μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού,έξαλλοι πανηγυρισμοί ξέσπασαν στον Πειραιά με επίκεντρο το Πασαλιμάνι. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού
ξεχύθηκαν στους δρόμους με τη λήξη του αγώνα για να γιορτάσουν την επανάληψη του θριάμβου της ομάδας τους, η οποία επιστρέφοντας στην Αθήνα αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής.Κ. Παπούλιας: Εκ μέρους όλων των Ελλήνων ένα μεγάλο ευχαριστώ

Στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για μια μεγάλη επιτυχία που όπως είπε αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Όπως ανέφερε:


«Η μεγάλη σας επιτυχία σε μια κορυφαία πανευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο παράδειγμα, ότι με μεθοδική δουλειά, προσήλωση στο στόχο και πάνω απ'όλα πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Εκ μέρους όλων των Ελλήνων ένα μεγάλο 'ευχαριστώ'».


Την ομάδα του Ολυμπιακού συνεχάρη και ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς.

«Από καρδιάς συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου και για τη συγκίνηση που χάρισε σε όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα