Κινητοποίηση διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ Χανίων απο την ΚΕΕΡΦΑ (audio)

19:14 26/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Διαδήλωση έξω απο τήν ΕΡΤ Χανίων πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη της κίνησης Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και στη φασιστική απειλή. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για τήν προκλητική όπως τη χαρακτηρίζουν προβολή των δραστηριοτήτων της Χ,Α απο τήν τηλεόραση της ΕΡΤ, μετά τήν παρουσίαση της συγκέντρωσης των νεοναζί ατίς Θερμοπύλες. Το μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Μανώλης Φιωτάκης τόνισε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα να βρίσκουν στήν τηλεόραση της ΕΡΤ

βήμα προβολής και ξεπλύματος τους από αυτό που πραγματικά είναι μιά εγκληματική συμμορία.
Το μέλος της ΚΕΕΡΦΑ και εκπαισευτικός Στέλιος Γιαννούλης ότι τήν ώρα που βρίσκεται σε εξέληξη η δίκη της Χ.Α προκαλεί φρίκη η συστηματική προβολή απο τήν τηλεόραση της ΕΡΤ γιατί δίνει επιχειρήματα στους δολοφόνους να ισχυρίζονται ότι είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που διώκεται για τις ιδέες του.
Ο επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Χανιά Σεραφείμ Ρίζος επεσήμανε ότι δε θα αφήσουμε την ΕΡΤ για την οποία παλέψαμε δύο χρόνια να γίνει πλυντήριο των δολοφόνων και απαίτησε να σταματήσει η προκλητική προβολή της Χρυσής Αυγής απο τήν τηλεόραση της ΕΡΤ.

Ακούστε εδω τις δηλώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα