Αποκλεισμός και στην Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης

21:50 10/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Απέκλεισαν λίγο μετά τις 19.30 την εθνική οδό Λάρισας -Κοζάνης οι αγρότες του μπλόκου της Μελούνας, υλοποιώντας την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Κλειστή επ’ αόριστον παραμένει από τα αγροτικά μπλόκα η εθνική οδός ΑθηνώνΘεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα, στον κόμβο της Νίκαιας και στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

Αποκλεισμένο παραμένει το τελωνείο των Ευζώνων. Άνοιξε ο κόμβος στο

Χέρσο, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης. Νέο μπλόκο στον άξονα Θεσσαλονίκης-Δοϊράνης-Προμαχώνα.

Ραντεβού για την Τρίτη, στο συλλαλητήριο της Αθήνας, έδωσαν οι αγρότες, καθώς, όπως υποστήριξαν, δεν δόθηκαν ουσιαστικές λύσεις στα αιτήματά τους κατά την σημερινή συνάντηση της πολυμελούς αντιπροσωπείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και με τη συμμετοχή του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου, της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και του αναπληρωτή υπουργούν Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αύξηση στις 5.000 ευρώ του ετήσιου ακατάσχετου ορίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ πρόσθεσε ότι δόθηκε στους αγρότες δεκάλογος παρεμβάσεων θεσμικού χαρακτήρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Όπως δήλωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας δεν προέκυψε κάτι θετικό από τη συζήτηση, κάλεσε τους αγρότες να παραμείνουν στα μπλόκα και προανήγγειλε κλιμάκωση του αγώνα.

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ, ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχετική είδηση:Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση αγροτών – Β. Αποστόλου (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα