Κομοτηνή: Εκπτώσεις στα αζήτητα

21:30 10/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την ελπίδα ότι το επόμενο μισό της εκπτωτικής περιόδου, δηλαδή η περίοδος μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, θα «κυλήσει» καλύτερα οι καταστηματάρχες της Κομοτηνής κάνουν τον μέχρι τώρα απολογισμό τους. «Δεν κινήθηκε η αγορά, όπως θα θέλαμε» δηλώνει ο Γιώργος Κασάπης, ιδιοκτήτης καταστήματος επώνυμων ανδρικών ρούχων και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ροδόπης σπεύδοντας να σημειώσει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα μαύρα.

«Ίσως επειδή ως Έλληνες είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής, υπάρχει η ελπίδα να

βγουν οι καταναλωτές να καλύψουν τις ανάγκες τους στις δύο αυτές τελευταίες εβδομάδες .»

Η αγορά της Κομοτηνής, μια από τις καλύτερες στη Β. Ελλάδα

Παρουσιάζονται πραγματικές ευκαιρίες στους καταναλωτές, με εκπτώσεις που εντυπωσιάζουν; Ρωτάμε τον κο Κασάπη για να απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη πως η αγορά της Κομοτηνής παρουσιάζει πραγματικές εκπτώσεις κι ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιηθούν. «Αν ψάξει κάποιος βρίσκει κάτι καλό, οικονομικά προσιτό και ποιοτικό» δηλώνει. Ο κος Κασάπης πιστεύει ότι η αγορά της Κομοτηνής είναι μια από τις καλύτερες αγορές στη Βόρειο Ελλάδα σημειώνοντας πως γι αυτό το λόγο αποτελεί πόλο έλξης καταναλωτών και από άλλες πόλεις. «Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, αλλά δεν έχουμε κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα κι αυτό οι καταναλωτές το αντιλαμβάνονται, το αναγνωρίζουν.»

Οι νέοι είναι οι καλύτεροι πελάτες

Οι νέοι κυρίως, που έχουν την στήριξη γονιών και παππούδων, είναι οι καλύτεροι πελάτες. «Οι νέοι έχουν άλλο ενδιαφέρον για τη ζωή, γι αυτό και είναι αυτοί που κινούν περισσότερο την αγορά.Οι μεγάλοι κάνουν πάντα ένα βήμα πίσω, οι άνδρες κάνουν και δύο αν χρειαστεί, προηγούνται οι ανάγκες των παιδιών δηλώνει ο κος Κασάπης σπεύδοντας τέλος να προτρέψει τους καταναλωτές να κοιτούν πάντα την ποιότητα των προϊόντων κι όχι μόνο την τιμή. «Πολλές φορές», όπως δηλώνει ο έμπειρος καταστηματάρχης, «το φθηνό βγαίνει ακριβό.»
Φώτο:Γιώργος Κασάπης Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα