Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την ανοιχτή «διαβούλευση»

20:12 6/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Τα αποτελέσματα της «διαβούλευσης» επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο…». Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο

του σχετικά με τις δηλώσεις του Κωστή Χατζηδάκη για το πρόγραμμα της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τον τρόπο που τέθηκαν τα ερωτήματα της ηλεκτρονικής διαβούλευσης που εξήγαγε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε ότι «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες, αλλά να δώσει κοινωνική νότα στις βασικές κομματικές του γραμμές».

Σε απάντησή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η συμμετοχή των πολιτών σε μια συμφωνία αλήθειας για μια νέα διακυβέρνηση από τη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ας αντιληφθούν και στον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάθε απόπειρά τους να διαστρεβλώσουν τις θέσεις μας είναι πλέον καταδικασμένη. Οι πολίτες αδιαφορούν πλέον για τα ψέματα και τις κραυγές τους».

Σχετική είδηση: ΝΔ – ανοιχτή διαβούλευση: Μείωση κρατικών δαπανών και φόρων ζητούν οι πολίτες

Keywords
Τυχαία Θέματα