Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη κλιμακίου Βουλευτών της ΝΔ στον Έβρο

14:40 16/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Eπίσκεψη στον Έβρο πραγματοποίησε εχτές κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τον Βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκη, και τους Βουλευτές Κωνσταντίνο Τασούλα Ιωαννίνων και Κώστα Βλάση Αρκαδίας.
Το κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφτηκε τοπικούς παράγοντες και φορείς, τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας & Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό, καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό Έβρου, στο πλαίσιο των επισκέψεων και στοχευμένων δράσεων σε όλη την Μακεδονία και Θράκη κλιμακίων Βουλευτών του κόμματος, ενόψει ανόδου του Προέδρου Ν Δ Κυριάκου

Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου.

«Σκοπός της επίσκεψης μας ήταν να οδηγήσουμε την ευρύτερη περιοχή σε μία καλύτερη γνώση των θέσεών μας ενόψει της οριστικής ανακοίνωσης αυτών από τον πρόεδρο του κόμματος και να ενημερωθούμε για τα προβλήματα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και να ακούσουμε τις προτεινόμενες από αυτούς λύσεις,» είπε στην διάρκεια συνέντευξης τύπου ο κ. Τασούλας.

«Σχηματίσαμε εικόνα για τα προβλήματα, τις προοπτικές, τη δυναμική του νομού, που αποτελεί τη θωράκιση της χώρας προς ανατολάς και ένα εθνικό προπύργιο το οποίο δεν προστατεύεται μόνο στρατιωτικά αλλά προστατεύεται και προάγεται και παραγωγικά», σημείωσε ο κ. Τασούλας ο οποίος εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου διέπραξε τη μεγαλύτερη μεταπολεμική απάτη έναντι του ελληνικού λαού σε σχέση με τα ψέματα και τις δήθεν δεσμεύσεις τις οποίες είχε αναλάβει,» είπε ο κ.Τασούλας και πρόσθεσε:« αντί να τηρήσουν και να πραγματοποιήσουν αυτά τα οποία διατυμπάνιζαν, η χώρα βυθίστηκε και πάλι στην κρίση και σήμερα αντί να έχουμε απελευθερωθεί από αυτή την περιπέτεια βρισκόμαστε μέσα σε ένα τρίτο μνημόνιο, μέσα σε μεγάλες μειώσεις συντάξεων, σε καταργήσεις του ΕΚΑΣ, σε δριμύτερη φορολογία της ακίνητης περιουσίας, και δριμύτερη φορολόγηση της επιχειρηματικότητας η οποία είναι και η μόνη ελπίδα να ανακάμψει η οικονομία μας.»

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα