Tίτλοι Περιφέρειας 27-5-16 (audio)

15:31 27/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι κυριότερες ειδήσεις των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ σε τίτλους.

Ιωάννινα

Σε αποχή από τη σίτιση προχώρησαν από το βράδυ της Τετάρτης πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Μαθητική Εστία των Δολιανών. Οι πρόσφυγες διαμαρτύρονται τόσο για την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού, όσο και για γεύματα που είναι αντίθετα με τις πολιτιστικές και θρησκευτικές τους παραδόσεις.

Κέρκυρα

Το Κίνημα της Λευκίμμης ενάντια στην λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Α.

διοργανώνει την Κυριακή στις επτά το απόγευμα αγωνιστική συγκέντρωση στον περιφερειακό της Λευκίμμης.

Κοζάνη

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, παραδίδονται επίσημα σήμερα στο νέο κτίριο του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη, τα 14 σύγχρονα ασθενοφόρα για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στη Δυτική Μακεδονία. ΕΡΤ Κοζάνης

Ηράκλειο

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Ηράκλειο στη Γαλλία σήμερα το πρωί, ένα παιδί 11 μηνών, το οποίο νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Λάρισα

Κλωστική κάνναβη πρόκειται να καλλιεργήσει για ερευνητικούς λόγους το ΤΕΙ Θεσσαλίας. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη εναλλακτικών μορφών καλλιέργειας που χρειάζονται λιγότερο νερό.

Ζάκυνθος

Βρέθηκαν τρόποι για τη χρηματοδότηση της ανέγερσης της φοιτητικής εστίας των ΤΕΙ Ζακύνθου, όπως ανακοινώθηκε από τον τοπικό βουλευτή και υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σταύρο Κοντονή.

Ρόδος

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το Σωματείο Εστιατόρων Ρόδου στα μέλη του να είναι προσεκτικά και να μην αισχροκερδούν, καλώντας την πολιτεία να αποθαρρύνει τέτοια φαινόμενα με την επιβολή αυστηρότατων ποινών.

Βόλος

Έως και 25% μειώθηκε η συμφόρηση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης λόγω της κρίσης.

Πάτρα

Αναστάτωση τα ξημερώματα στην Ακράτα, από έκρηξη που σημειώθηκε σε ATM τράπεζας με κίνητρο πιθανότατα την κλοπή.

Τρίπολη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα εγκαινιάσει το πρωί της Κυριακής το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού στον Μυστρά σε ειδική τελετή στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων με την επωνυμία «Παλαιολόγεια 2016».

Χανιά

Στα Χανιά θα βρίσκεται στις 4 και 5 Ιουνίου ο Μίκης Θεοδωράκης. Κατά την παραμονή του στην περιοχή, ο Μίκης Θεοδωράκης θα επισκεφτεί τους αφιερωμένους σ’ αυτόν χώρους και θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις προς τιμήν του, όπως ανακοίνωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Φίλων Μίκη Θεοδωράκη.

Καρδίτσα

Ευρωπαϊκή Διαδικτυακή Σχολική Λέσχη Βιβλίου λειτούργησε την τρέχουσα σχολική χρονιά από το 3ο Γενικό Λύκειο με τη συμμετοχή ακόμη εννέα σχολείων από επτά ευρωπαϊκές χώρες (Αρμενία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ελλάδα, Σερβία, Σουηδία, Τουρκία).

Ορεστιάδα

Από τις 26 έως τις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η φετινή 22η Συνάντηση Νέων Άρδας 2016, στις όχθες του ποταμού στις Καστανιές. Τη Δευτέρα αξιολογούνται οι προτάσεις φορέων, συλλόγων δημοτών, για τη διοργάνωση.

Τρίκαλα

«Ανοιχτές πόρτες» αυτό το Σαββατοκύριακο στα οινοποιεία και στα Τρίκαλα. Οι Τρικαλινοί οινοποιοί υποδέχονται τους λάτρεις του κρασιού προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις και γευστικές… διαδρομές.

Κομοτηνή

Το 1ο Φοιτητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης.

Φλώρινα

Πάνω από 45 πληρώματα από 8 χώρες της Ευρώπης και των Βαλκανίων θα συμμετέχουν στο 4ο Rally Greece Offroad που θα διοργανωθεί στην Φλώρινα από 2 έως 5 Ιουνίου.

The post Tίτλοι Περιφέρειας 27-5-16 (audio) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα