Χανιά: Παρουσίαση της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών (audio)

15:14 27/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρουσίαση της Ενώσεως Ελλήνων Επενδυτών που συστάθηκε πρόσφατα με στόχο την μαχητική, δυναμική και αποτελεσματική προστασία των Ελλήνων Επενδυτών σε όλα τα τραπεζικά-επενδυτικά προιόντα, θα γίνει αύριο Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Samaria των Χανίων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Κυριακόπουλος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, αναφέρθηκε στους στόχους της Ένωσης και τόνισε ότι στις άμεσες ενέργειές της περιλαμβάνεται η κατάθεση συλλογικών αγωγών για

την προστασία μετόχων, καταθετών, ομολογιούχων, αλλά και των μεριδιούχων σε συνεταιριστικές τράπεζες. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και στο πρόγραμμα «Αποδίδω» της συγκεκριμένης τράπεζας, για το οποίο υπάρχουν καταγγελίες ότι δέσμευσε τα χρήματα των καταθετών και τους οδήγησε στην απόγνωση. Σύμφωνα με τον κ. Κυριακόπουλο, η ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, όπως αυτή εφαρμόσθηκε με τα «Μνημόνια» από το 2010 και μετά προκάλεσε σειρά αλυσιδωτών καταστροφών σε σειρά επενδυτών, είτε ατόμων, είτε εταιρειών, είτε ασφαλιστικών ταμείων και λοιπών νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Κυριακόπουλου:

The post Χανιά: Παρουσίαση της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών (audio) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα