Schoolwave 2017

17:10 4/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά από 13 χρόνια το Schoolwave είναι για τα παιδιά κάτι σαν το καλοκαίρι. Έρχεται ό,τι και να γίνει, όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα γύρω μας. Η μουσική είναι μόνο η αφορμή για να μαζευτούν δεκάδες 17χρονοι και 18χρονοι πάνω στην σκηνή και χιλιάδες συνομήλικοί τους από κάτω. Για τρείς μέρες είναι οι πρωταγωνιστές σε ένα έργο που γράφουν οι ίδιοι και όχι οι ενήλικοι για αυτούς.

Το Schoolwave

2017 θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Ιουλίου 2017, με ώρα έναρξης τις 19:00, στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και αποτελεί συνέχεια της μέχρι σήμερα συνεργασίας του Schoolwave με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Στο φεστιβάλ φέτος συμμετέχουν 24 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα, τα 12 εκτός Αθηνών. Hard Rock από Χανιά, Alternative Rock από Σάμο, Jazz Funk Luben Pop από Βόλο!

Μαζί τους 5 special guests:

Στις 7 Ιουλίου οι DECKSHADES και η ΣTELLA

Στις 8 Ιουλίου οι PLANET OF ZEUS

Στις 9 Ιουλίου οι BROKEN RADIO και οι BAILEMOS

Τα 24 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα του Schoolwave 2017 επιλέχθηκαν μέσω demo και ζωντανών ακροάσεων. Την επιλογή έκαναν ο Vassilikos (τραγουδοποιός), ο Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), ο Σάκης Τόλης (Rotting Christ), ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλoς (Planet of Zeus), ο Χρυσόστομος
Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και ο Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans).

Διοργάνωση: Δημιουργική Ομάδα Schooligans σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και την Περιφέρεια Αττικής.

7, 8 και 9 Ιουλίου 2017

Ώρα έναρξης: 19:00

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα