Ο άνθρωπος- γκολ στα «πράσινα»

17:06 4/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον πρώτο σκόρερ της Επίλεκτης κατηγορίας τη φετινή περίοδο, το Γιώργο Ζυγκερίδη στην επίθεση της θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής η Ελπίδα Σκουτάρεως.

Η «κυπελλούχος» της Ε.Π.Σ. Σερρών ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του πιο παραγωγικού παίκτη στην κορυφαία κατηγορία της Ε.Π.Σ. Σερρών την περίοδο 2016-17, το Γιώργο Ζυγκερίδη προλαβαίνοντας στη… στροφή αρκετές ομάδες που τον είχαν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο. Ο 26χρονος επιθετικός πέτυχε φέτος 24 γκολ (12 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ισάριθμα στα

πλέι οφ) με τη φανέλα της Δόξας Λιθοτόπου ενώ ήταν το πρόσωπο και της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ αφού στο παιχνίδι κόντρα στην Ασπίδα Δραβήσκου πέτυχε έξι γκολ στην εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του με σκορ 6-5.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Σκουτάρεως είναι:

«Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα δημοσιεύματα η Ελπίς Σκουτάρεως θα στηριχθεί στο Σερραϊκό ποδοσφαιρικό ταλέντο…Έτσι φτάνει η πρώτη μεταγραφή για το χωριό, ένα δώρο του υπεύθυνου ποδοσφαιρκού τμήματος, Χρήστου Μαρίγκου, που ακούει στο όνομα Γιώργος Ζυγκερίδης. Ο τελευταίος έρχεται να υπογράψει στην ομάδα μας μαζί με μια ντουζίνα γκολ από τα αντίπαλα δίχτυα καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της επίλεκτης κατηγορίας στη διαδικασία των Play-offs με τη φανέλα της Δόξας Λιθοτόπου . Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια της Ελπίς Σκουτάρεως και του ευχόμαστε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και να συνεχίσει να γεμίζει τα δίχτυα όπως αυτός πολύ καλά γνωρίζει…»

Keywords
Τυχαία Θέματα