Ζει (στην Κύπρο) η μικρή Μαντλίν;‏

01:50 3/3/2013 - Πηγή: Aixmi

Ότι η μικρή Μαντλίν Μακ Καν, η οποία εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 ζει και βρίσκεται στην Αγία Νάπα της Κύπρου, ισχυρίζεται ένας Βρετανός. Όπως αποκαλύπτει η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», πρόκειται για άνδρα ο οποίος κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές της Κύπρου ότι έχοντας δει τη Μαντλίν σε δεκάδες φωτογραφίες στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και σε εφημερίδες είναι σίγουρος

ότι το κορίτσι που είδε στην Αγία Νάπα είναι αυτό που χάθηκε το 2007 στο πορτογαλικό θέρετρο Praia De Luz, όταν έκανε διακοπές με την οικογένειά του!

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, το κοριτσάκι φαινόταν φοβισμένο, βρισκόταν υπό συνεχή επιτήρηση, είχε παράξενη συμπεριφορά κι έμενε σε διαμέρισμα με μία οικογένεια Βρετανών, που είχε ακόμα δύο παιδιά.

Μάλιστα, το κοριτσάκι -που ενδέχεται να είναι η Μαντλίν- δεν έμοιαζε με κανένα από τα μέλη της οικογένειας και είχε και το χαρακτηριστικό σημάδι στην κόρη του δεξιού ματιού.

Όπως είπε, όταν η οικογένεια των Βρετανών αντιλήφθηκε ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον των γειτόνων, εξαφανίστηκε. Η αστυνομία τους αναζητεί και εναντίον τους εκδόθηκε ένταλμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα