Γιούχα και αυγά στον Μάκη Βορίδη

19:06 2/3/2013 - Πηγή: Aixmi

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν εργαζόμενοι της KAVALA OIL σε ξενοδοχείο της Καβάλας όπου επρόκειτο να μιλήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης!

Λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου οι εργαζόμενοι, φωνάζοντας συνθήματα, έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό που είχε σχηματιστεί στην είσοδο του ξενοδοχείου «Ωκεανίς» , εισέβαλαν στους χώρους του ξενοδοχείου, έσπασαν την τζαμαρία, πέταξαν μπογιές, αναποδογύρισαν

τραπέζια και καρέκλες, ενώ έσπασαν ποτήρια και πιάτα.

Ο Μάκης Βορίδης παρέμεινε αποκλεισμένος στο δωμάτιό του και οι διοργανωτές της εκδήλωσης αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την συνέντευξη Τύπου αλλά και προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση φίλων και στελεχών της ΝΔ , όπου επρόκειτο να μιλήσει ο πρώην υπουργός.

Οι εργαζομένοι της KAVALA OIL διαμαρτύρονται επειδή την επόμενη Τρίτη έρχεται για ψήφιση στην Βουλή νέα τροποποιητική σύμβαση για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για άλλα 25 χρόνια, η οποία θα αντικαταστήσει τη σύμβαση του 1999.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης να γίνει και η μητρική εταιρεία Energean Oil & Gas συνδικαιούχος των κοιτασμάτων πετρελαίου.

Δείτε το βίντεο από το kavalawebnews.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα