Βέττας: Δεν μοιράζουμε πίτα, μοιράζουμε δικαιοσύνη

12:54 19/8/2016 - Πηγή: Aixmi

«Δεν μοιράζουμε πίτα, μοιράζουμε δικαιοσύνη» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την αδειοδότηση των καναλιών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

«Αν δούμε αύριο πως τα πακέτα της οικονομίας και της διαφήμισης επιτρέπουν στα κανάλια να λειτουργούν αδέσμευτα και να πληρώνουν τους φόρους υπέρ του λαού, τότε οι άδειες μπορεί να γίνουν και οχτώ» πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου

στον ΣΚΑΪ περί «οχυρών στην ενημέρωση», ο κ. Βέττας υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση θα δώσει μάχη για να κερδίσει τα οχυρά των συλλογικών συμβάσεων, του ΕΣΠΑ, δεν έχει ανάγκη τα κανάλια, δεν ήμασταν ποτέ τα αγαπημένα παιδιά των «οχυρών», και ευτυχώς για αυτό για να μπορούμε να λέμε αυτά που πραγματικά θέλουμε».

Σε ό,τι αφορά την πορεία της απασχόλησης ο βουλευτής δήλωσε ότι δεν πανηγυρίζει κανείς ακόμα κι αν με ένα σταθερό και μικρό τρόπο μειώνεται ανεργία. «Υπάρχουν 2 εκατ. άνεργοι που παραλάβαμε, στη σκέψη μας βρίσκεται η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας» σχολίασε.

Παραδέχτηκε ότι η ελαστική εργασία είναι πραγματικότητα, γι’ αυτό η κυβέρνηση έβαλε ψηλά το θέμα των συλλογικών συμβάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα