Βούλτεψη: Η κυβέρνηση ακολουθεί συνταγή αυταρχικών καθεστώτων

11:15 19/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Η κυβέρνηση επιχειρεί τον απόλυτο έλεγχο της ενημέρωσης με την καταστολή της πολυφωνίας και της κάθε αντίθετης άποψης, επεσήμανε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στην αδειοδότηση των καναλιών.

Όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «η κυβέρνηση ακολουθεί τη συνταγή που ακολουθούν τα αυταρχικά καθεστώτα: Ψάχνει να βρει εξωτερικούς εχθρούς, να ελέγξει την ενημέρωση και να αλλάξει τους εκλογικούς νόμους και να κάνει δημοψηφίσματα, για να χειραγωγήσει τον λαό υπέρ των απόψεών της».

«Η πολυφωνία θέλει πολλά μέσα ενημέρωσης» υπογράμμισε η κ. Βούλτεψη

και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκείνος ως αντιπολίτευση εμπόδισε το σχηματισμό του ΕΣΡ, που είναι αρμόδιο για τη διαδικασία.

Η κ. Βούλτεψη τόνισε μεν ότι η δημοσιογραφική δεοντολογία πρέπει να τηρείται, διευκρίνισε ωστόσο ότι αυτό δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να το ελέγξει.

«Όταν ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι θα βαράει τα νταούλια προφανώς εννοούσε ότι όλοι θα χορεύουν στο ρυθμό του πχ. ο λαός που θα πληρώνει τους φόρους και τα μέσα ενημέρωσης που θα λένε μόνο αυτά που θέλει εκείνος» δήλωσε σκωπτικά η βουλευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα