Στα “χαρακώματα» Mεϊμαράκης – Παπαμιμίκος για το… “πορτιέρης»

18:10 6/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Αίσθηση προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου. Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ είπε ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ήταν ένας κακός γραμματέας για τον οποίο είπε πως ήταν ένας κακός γραμματέας.

Ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Διέλυσε το κόμμα, γιατί πήρε μια θέση που ήταν παραπάνω από το μπόι του. Αν του

πω να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης και είναι στρατιώτης στις αρχές μας, τότε θα πρέπει να πάει…», είπε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook κάλεσε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε δημόσιο διάλογο, είτε στα κομματικά όργανα είτε αλλού, με στόχο, όπως λέει, “να ειπωθούν πολλές αλήθειες».
Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ επισημαίνει πως «όταν ένας πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το γραμματέα του κόμματος “πορτιέρη», ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα“.

Ο κ. Παπαμιμίκος επισημαίνει πως προσωπικά έχει μάθει στην πολιτική να δίνει μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα και για αυτό προσκαλεί τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, σε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς.

“Ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες, εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες» δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως μέχρι τότε δεν θα ακολουθήσει τον κ. Μεϊμαράκη σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα