Ραγκούσης: Είμαι το παιδί του ΠΑΣΟΚ από 18 χρονών, εγώ δεν πήγα σε κανένα άλλο κόμμα

12:19 14/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Να ξαναφτιάξουμε μία μεγάλη ενωμένη προοδευτική παράταξη. Ο τόπος έχει ανάγκη από έναν σύγχρονο δικομματισμό, τη ΝΔ από τη μια και τη σύγχρονη δημοκρατική παράταξη από την άλλη και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης,

μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Συνέχισε τονίζοντας ότι ο δικομματισμός ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ πάει τη χώρα πίσω, ξοδέψαμε ένα μήνα για να μαλώνουν αν ο Στάλιν έκανε εγκλήματας την ώρα που η χώρα έχει 1 εκατομμύριο ανέργους. «Πρώτος στόχος να είμαστε εμείς αξιωματική αντιπολίτευση σε περίπτωση κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη«, υπογράμμισε.

«Πρέπει να απεξαρτηθούμε από τη δολοφονική σχέση εξάρτησης με τη ΝΔ. Να βάλουμε μία διαχωριστική γραμμή. Δεν θα συγκυβερνήσουμε. Δεν πρόκειται να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Μητσοτάκη. Δεν θα γίνουμε τσόντα της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη», σημείωσε ο κ. Ραγκούσης.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι διάλεξε τον εύκολο ρόλο του δημαγωγού σε μία πτωχευμένη χώρα και ότι επέλεξε τον έγγαμο βίο με των ασκροδεξιών αντιλήψεων Π. Καμμένο.

Ο κ. Ραγκούσης ζήτησε την ενεργή συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία Ανοίγουμε τις πόρτες, ο καθένας από τους υποψηφίου θέτει τις απόψεις του και τις ατζέντες τους και ο πολίτης αποφασίζει, δεν είναι survivor εδώ, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε στις 5 Νοεμβρίου ( πρώτο γύρο των εκλογών για την κεντροαριστερά) το πρώτο πράγμα που θα γίνει είναι να σχηματιστεί το μητρώο μελών του νέου φορέα. Αυτοί θα αποφασίσουν τις απόψεις και τις προτάσεις του νέου φορέα, υπογράμμισε.

Απάντησε στις επικρίσεις ότι είναι το «παιδί» του Γιώργου Παπανδρέου. «Αντ’ αυτού δεν είμαι κανενός, Είμαι το παιδί του ΠΑΣΟΚ από 18 χρονών, εγώ δεν πήγα σε κανένα άλλο κόμμα«, τόνισε ο κ. Ραγκούσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα