Σε κόκκινο συναγερμό το σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ – Συνελήφθη 40χρονη εισβολέας (ΒΙΝΤΕΟ)

11:26 14/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Μία γυναίκα 40 ετών συνελήφθη για εισβολή στο σχολείο του τετράχρονου πρίγκιπα Τζορτζ ενώ αμέσως στο σχολείο επικράτησε κόκκινος συναγερμός.

Την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε το σχολείο ο μικρός πρίγκιπας που εθεάθη να περνά τις πύλες συνοδευόμενος από τον πατέρα του, πρίγκιπα Ουίλιαμ. Αυτό φαίνεται πως παρακίνησε μία γυναίκα να εισέλθει στους χώρους όπου περνά μέρος της μέρας του ο τετράχρονος πρίγκιπας ενώ τα κίνητρα

της πράξης τη παραμένουν άγνωστα αν και φέρεται να έχει εμμονή με τη βασιλική οικογένεια.

Τη στιγμή της εισβολής ο πρίγκιπας είχε φύγει από το σχολείο εκμεταλλευόμενος το δικαίωμα που παρέχεται στους νέους μαθητές να φεύγουν νωρίτερα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα είχε μπει στο σχολείο πριν από 24 ώρες ως επισκέπτρια ενώ κατάφερε να ξεφύγει από το προσωπικό Το απόγευμα της Τετάρτης επανήλθε και κίνησε τις υποψίες. Η αστυνομία τη συνέλαβε ενώ καθόταν σε καφέ κοντά στο σχολείο μαζί με δύο άνδρες με την υποψία της διάρρηξης. Ο ένας από τους δύο συνδαιτυμόνες της εικάζεται πως είναι αστυνομικός.

Αρχικά την προσέγγισαν τρεις αστυνομικοί και αφού της μίλησαν και την έψαξαν, προχώρησαν στη σύλληψή της. Εκείνη ήταν ανέκφραστη και απολύτως ψύχραιμη.

Φωτό-βίντεο: Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα