Πολάκης «περί της απόφασης του ΣτΕ»: Δεν τίθεται θέμα επιστροφής των Διοικητών

17:03 10/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής των Διοικητών των Νοσοκομείων, ξεκαθαρίζει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την απόφαση του ΣτΕ.

Ο λόγος όπως αναφέρει είναι πως «η θεωρητική θητεία αυτών εχει λήξει πλέον», ενώ προσθέτει πως οι νέοι Διοικητές «έχουν επιλεγεί αξιοκρατικά».

Όπως αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτηση του:

«Περί της απόφασης του ΣτΕ

που «δικαιώνει» τους διοικητές υποδιοικητές που απομάκρυναμε το Δεκέμβρη του 2015 απο τα νοσοκομεία:

1)η απόφαση δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτελεσμα καθώς η θεωρητική θητεία αυτών εχει λήξει πλέον, άρα δεν τίθεται θέμα επιστροφής τους (όσων «δικαιώθηκαν» με αυτή την απόφαση ή με μελλοντικές ίδιες αποφασεις)

2) Αυτοι οι διοικητές απομακρύνθηκαν με διαδικασια διπλής αξιολόγησης (βαθμολογία απο διοικητές των ΥΠΕ και προφορική συνέντευξη απο επιτροπή που προβλέπει ο νόμος ) που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Διατηρησαμε 15 που ειχαν θετική αξιολογηση και ειχαν παράξει έργο.

3) Τα νοσοκομεία μας έχουν νόμιμες διοικήσεις επιλεγμένς αξιοκρατικά (με ανοιχτή διαδικασια με 1500 αιτήσεις ) και οι οποίες συνεχίζουν κανονικά το έργο τους.

ΥΓ: ο καθένας μπορει να βγάλει τα συμπεράσματα του για το ΣΤΕ και την απόφαση του. Συνεχίζουμε μεχρι τέλους τον αγώνα για την ανάταξη του δημοσίου συστήματος υγείας και τη μάχη κατα της διαφθοράς στο χώρο«.

Keywords
Τυχαία Θέματα