Παππάς: Εθνική συνεννόηση για το χρέος

13:54 24/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Ανοικτή πρόσκληση για τη διαμόρφωση εθνικής θέσης για το χρέος απηύθυνε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Realfm 97,8, ζητώντας από όλα τα κόμματα να βάλουν νερό στο κρασί τους.

«Nομίζω ότι η συνεννόηση και ο συντονισμός των δυνάμεων, ακόμη και εάν κάποιους θα τους έφερνε σε δύσκολη θέση διότι θα πρέπει να διαφωνήσουν με τους Ευρωπαίους αδελφούς τους, είναι κάτι το απαραίτητο. Θεωρώ αυτονόητο ότι όλα τα κόμματα οφείλουν, βάζοντας λίγο νερό στο

κρασί της οξείας αντιπολιτευτικής τους τακτικής, να συντονίσουν τις δυνάμεις τους ούτως ώστε να υπάρχει μία καθαρή εθνική θέση για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του χρέους» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς αυτό από το δημόσιο διάλογο δεν έχει καταστεί εφικτό έως τώρα. Εμείς ως η παράταξη που κυβερνά θα πρέπει να είμαστε και αυτοί που θα πάρουμε την πρωτοβουλία. Επιμένω να λέω και να διαπιστώνω και από την τελευταία συζήτηση στη Βουλή ότι δυστυχώς δεν είναι αυτό το πολιτικό κλίμα. Αυτό, μου θύμισε τις κρίσιμες στιγμές του 2015, που βεβαίως τώρα δεν υπάρχει καμία σχέση διότι αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της, όπου η αντιπολίτευση αρνήθηκε να συνηγορήσει στο αίτημα για ολιγοήμερη παράταση του τότε προγράμματος ούτως ώστε να μην κλείσουν οι τράπεζες καθώς πηγαίναμε για δημοψήφισμα«.

Keywords
Τυχαία Θέματα