Ο Αδωνις για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

Τηλεφωνική παρέμβαση στην «Πρώτη Γραμμή», στον ΣΚΑΙ

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεφωνική παρέμβασή του σήμερα, Τετάρτη 24 Μαΐου, στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», στον ΣΚΑΙ,

σχολίασε το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Αυγή», που αναφέρεται στη συμφωνία για το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», λέγοντας:

«Η παρακμή αυτής της ιστορικής εφημερίδας δείχνει την παρακμή της πάλαι ποτέ Ανανεωτικής Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πως γίνεται να είναι “μυστικό” ένα μνημόνιο που τότε το παρουσίαζε ο Τύπος και βάσει εκείνου, οι εργαζόμενοι του “Ερρίκος Ντυνάν” πληρώθηκαν μετά από δύο χρόνια; Αυτό μόνο η Αυγή το ξέρει.

Η ρήτρα εμπιστευτικότητας ζητήθηκε από την Τράπεζα διότι θεωρήθηκε μια ιδιωτική συναλλαγή μεταξύ δύο ιδιωτών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Τράπεζας Πειραιώς και δεν ήθελε να γνωρίζουν οι ανταγωνιστές της τους όρους. Στην αντίστοιχη συμφωνία που έκανε ο κ. Φλαμπουράρης μεταξύ Μαρινόπουλου και τραπεζών, πάλι μπήκε ρήτρα εμπιστευτικότητας και δεν δημοσιεύτηκε το σχετικό μνημόνιο.

Όταν θα τελειώσει η συζήτηση του “Ερρίκος Ντυνάν”, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, θα βάλω έναν έναν on camera τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μου ζητήσουν συγνώμη».

The post Ο Αδωνις για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα