Παναγούλης για βλήματα στη Σ. Αραβία: Καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα

19:08 26/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Για «καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα» έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης αναφερόμενος στην πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά ο κ.Παναγούλης εξαπέλυσε τα πυρά του λέγοντας: «Βεβαίως αγγίζει τον πρωθυπουργό. Υπάρχει νόμος από το 2011 που απαγορεύει μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες, Πώς λοιπόν εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία ένας μεσάζων και συγκεκριμένα ονόματι Παπαδόπουλος; Είναι υπόθεση καραμπινάτη. Μυρίζει μίζα.

Μυρίζει μίζα όλη αυτή η ιστορία…».
Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν την πήρανε ή θα την παίρνανε. Όταν υπάρχει μεσάζων στη μέση, φυσικά αυτός που δίνει τς εντολές για τις διαπραγματεύσεις πάντοτε κάτι παίρνει».

«Στην προκειμένη περίπτωση ποιος είναι αυτός;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.
«Είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας» απάντησε ο κ. Παναγούλης.

«Άρα λοιπόν μας λέτε ότι ο κ. Καμμένος έδωσε εντολές για να γίνει αυτή η ιστορία για να πάρει ένα κομμάτι της μίζας;» συνέχισαν οι δημοσιογράφοι.

«Βεβαίως, βεβαίως, το λέω» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής τονίζοντας ότι η άποψή του αυτή προέρχεται από το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος εμπλέκει μεσάζοντα. «Υπάρχουν τα τηλεγραφήματα, τα διαβιβαστικά του πρέσβη και του προξένου που λένε ξεκάθαρα ότι οι Σαουδάραβες δεν θέλουν να υπάρχει κανένας μεσαζων» είπε ακόμη ο κ.Παναγούλης.
«Η ιστορία αυτή αγγίζει μόνο τον κ. Καμμένο ή πάει και στην αυλή του Μαξίμου;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

«Δεν θα πω αν πάει στην αυλή του Μαξίμου, πάει στην κυβέρνηση» κατέληξε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Πηγή: Παραπολιτικά

The post Παναγούλης για βλήματα στη Σ. Αραβία: Καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα