Ανατροπή στην Κάλυμνο: Δεν έχει πυροβοληθεί ο φοιτητής

17:09 26/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέα διάσταση στον θάνατο υου 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο, δίνει ο ιατροδικαστής, καθώς δεν επιβεβαιώνει ότι το τραύμα στο κεφάλι του προήλθε από σφαίρα.

Ο ιατροδικαστής της περιφέρειας Δωδεκανήσων, Πάνος Κοτρέτσος, εκτιμά ότι το τραύμα πιθανότατα προήλθε από κάποιο βαρύ αντικείμενο και όχι από πτώση -πράγμα που θα παρέπεμπε σε δυστύχημα.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Οι εκδορές του φαίνεται να προκλήθηκαν από το σύρσιμο του σώματός του μέχρι το σημείο όπου μεταφέρθηκε

από τους δολοφόνους του.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, το σώμα του βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά) σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία. Εντοπίστηκε 60 μέτρα περίπου μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατό του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης ότι το σημείο όπου βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου δεν είναι το σημείο του εγκλήματος. Αλλού τον δολοφόνησαν και τον «πέταξαν» στο συγκεκριμένο σημείο.
Επίσης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο άτυχος φοιτητής φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

The post Ανατροπή στην Κάλυμνο: Δεν έχει πυροβοληθεί ο φοιτητής appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα