«Όχι» Ψυχάρη στην είσοδο Μάρη στο Mega -Τον αποκαλεί «στοιχηματζή»…

21:44 30/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας για το Mega επισημαίναμε ότι μπορεί ο επιχειρηματίας Δημήρης Μάρης να δήλωσε ότι να στηρίξει το επιχειρηματικό σχέδιο του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για το κανάλι, αλλά ο πρόεδρός του Σταύρος Ψυχάρης έχει σοβαρές επιφυλάξεις για τη συμμετοχή του.

Γράφαμε συγκεκριμένα: «Ο Δημήτρης Μάρης είναι συνεταίρος του Φώτη Μπόμπολα στη στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr.

Για τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Mega έχει εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις ο Σταύρος Ψυχάρης. Μένει να δούμε αν τις έχει αποσύρει».

Δεν πέρασε παρά λίγη ώρα και ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ δημοσιοποίησε την αντίρρησή του και, μάλιστα, με καθόλου κολακευτικά σχόλια για τον κ. Μάρη. Είναι χαρακτηριστικό ότι το κείμενο που γράφτηκε στην ιστοσελίδα του ΔΟΛ in.gr γίνεται λόγος όχι για πηγές του κ. Ψυχάρη, αλλά του Mega. Χρησιμοποιεί, δηλαδή, τον τίτλο του προέδρου του σταθμού.

Το0 κείμενο:

«Πηγές του Mega, αναφερόμενες στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται τις τελευταίες ημέρες για την τύχη του καναλιού, έκαναν το εξής σχόλιο: «Είναι συγκινητική η προσπάθεια γνωστού «στοιχηματζή» χωρίς επιχειρηματικές επιτυχίες να σταθεί αρωγός στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την εξυγίανση της «Τηλέτυπος ΑΕ». Αντ’ αυτού, θα ήταν φρονιμότερο να ασχοληθεί με το μέλλον των εταιρειών του στοιχηματικού κλάδου».

Keywords
Τυχαία Θέματα