Η εξέταση DNA έδειξε πως ο Παντελίδης οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

21:12 30/3/2016 - Πηγή: iPop

Μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν ότι στο αίμα του άτυχου τραγουδιστή βρισκόταν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ ήρθε η εξέταση DNA η οποία έδειξε πως ο Παντελίδης οδηγούσε το μοιραίο τζιπ.

Εξελίξεις στην υπόθεση του μοιραίου τροχαίου που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη έρχονται στο φως της

δημοσιότητας και επιβεβαιώνουν τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της Τροχαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέταση DNA έδειξε πως ο τραγουδιστής οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, συνοδηγός ήταν η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και στο πίσω κάθισμα βρισκόταν η σοβαρά τραυματισμένη Μίνα Αρναούτη.

Αλλάζουν τα δεδομένα, όμως, και για την τοξικολογική έρευνα που διεξήχθη καθώς οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν πως η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελίδη άγγιζε όχι το 1,5 όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό αλλά το 1,8 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος.

Η δικογραφία, όμως, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς πριν φτάσει στα χέρια της εισαγγελίας αναμένετε η εκ νέου κατάθεση της 21χρονης Φρόσως Κυριάκου στα στελέχη της Τροχαίας.

Πληροφορίες θέλουν την οικογένεια να έχει προσλάβει και δεύτερο πραγματογνώμονα ενώ αναμένεται να κινηθεί αν απαιτηθεί και εναντίον της Πυροσβεστικής μιας και η έκθεση του δυστυχήματος του σώματος παραδόθηκε στην προανάκριση χωρίς την παρουσία πραγματογνώμονα στο σημείο.

The post Η εξέταση DNA έδειξε πως ο Παντελίδης οδηγούσε το μοιραίο τζιπ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα