Τι διαπραγματεύεται ο Μιχαλολιάκος με τον Τσίπρα;

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε κατά τη χτεσινή συζήτηση στη βουλή ο Τσίπρας και αυτός δεν είναι άλλος από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Ο Μιχαλολιάκος ήταν τόσο φιλικός με τον πρωθυπουργό που είναι να αναρωτιέται κανείς για το τι παιχνίδι παίζεται

στ’ αλήθεια. Ούτε λίγο ούτε πολύ εξήρε τη δικαιοσύνη επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι αποφυλακίστηκαν οι υπόδικοι βουλευτές της, για το ότι μπορούν να βρίσκονται στη βουλή κλπ.

Μάλιστα αυτά ο Μιχαλολιάκος τα αντιπαρέβαλε με τη στάση της δικαιοσύνης επί των ημερών Σαμαρά και ΝΔ όταν και κινήθηκαν οι διώξεις σε βάρος της εγκληματικής δράσης των οπαδών του Χίτλερ.

Εκείνο που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση είναι το ξεκίνημα της παρέμβασης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής που για να αποτινάξει (έτσι νομίζει) τη ρετσινιά του σύμφυτου με την ιδεολογία τους δοσιλογισμού και του γεγονότος ότι είναι επίγονοι των Ελλήνων συνεργατών των ναζί κατακτητών κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου «την έπεσε» στη ΝΔ αναφερόμενος στον Γεώργιο Ράλλη, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ως δικηγόρους στη δίκη των δοσιλόγων αναφέροντας μάλιστα ότι και ο Μανιαδάκης ήταν βουλευτής της ΕΡΕ. Το αποκορύφωμα ήταν όταν απευθυνόμενος στη ΝΔ είπε πως δεν πρέπει να τους εγκαλεί για δοσιλογισμό γιατί στην πλειοψηφία τους οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής παλιότερα ψήφιζαν ΝΔ!

Από όλα αυτά συμπεραίνουμε ότι ο Μιχαλολιάκος διαπραγματεύεται με τον Τσίπρα να πέσει στα μαλακά και μάλιστα ζητάει ασυλία από το ΣΥΡΙΖΑ και ως αντάλλαγμα υπόσχεται να ψαλιδίσει εκλογικά τη ΝΔ.

Το ερώτημα απευθύνεται προς τον Τσίπρα: Είναι διατεθειμένος να μπει σε τέτοια τυχοδιωκτικά και ψηφοθηρικά παζάρια ένας «αριστερός» πρωθυπουργός; Αλήθεια γιατί δεν βρήκε να πει κουβέντα ο Τσίπρας αφού περί δικαιοσύνης ο λόγος για την καθυστέρηση της δίκης των υπόδικων χρυσαυγιτών και την αποφυλάκιση επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν συνιστά η κωλυσιεργία στη μεγαλύτερη δίκη από την άποψη του πολιτικών προεκτάσεων που έχει, μείζον πρόβλημα της δικαιοσύνης; Γιατί απουσίαζε κάθε αναφορά σ’ αυτό το ζήτημα από την κυβέρνηση του Τσίπρα-Καμμένου;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα