«Να σεβαστούν το πένθος μας» λέει o γιος του Λεωνίδα Λιακόπουλου

17:26 21/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Άγριος πόλεμος έχει ξεσπάσει στα social media από την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου να κριθεί διατηρητέο μνημείο το εστιατόριο «Λεωνίδας» του Λυγουριού, λίγο μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του Λεωνίδα Λιακόπουλου.

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης ο οποίος γνώριζε τον Λεωνίδα Λιακόπουλο: «Του Λεωνίδα δεν θα του άρεσε καθόλου αυτό το…σκηνικό.Όπως δεν του άρεσε ο θόρυβος.Λίγες μόνο

ημέρες μετά τον θάνατό του,γίνεται αυτός ο …πόλεμος στα social media σχετικά με την απόφαση της Λυδίας[συμφωνείς-δεν συμφωνείς μαζί της]είναι άγριο πολύ.Ας σεβαστούμε τον πόνο των δικών του κι ας ρίξουμε τους τόνους!».

Όπως γράφει στο enikos.gr λίγα λεπτά μετά τη συγκεκριμενη ανάρτηση του δέχθηκε τηλεφώνημα από τον γιο του εκλιπόντος, Νίκο Λιακόπουλο, ο οποίος του είπε: «Συμφωνώ μαζί σου,έχεις απόλυτο δίκιο».
Ο δημοσιογράφος αναφέρει επίσης πως: «Τον κάλεσα στο τηλέφωνο.Ακουγόταν πικραμένος και αιφνιδιασμένος με την έκταση που πήρε μια πρόταση που του έκανε η Κονιόρδου στην κηδεία του πατέρα του. Τον ενημέρωσε, μου είπε,για την σκέψη της, χωρίς να πουν κάτι παραπάνω και λίγο μετά άρχισε ο… άγριος πόλεμος στα social. «Να σεβαστούν το πένθος μας»,αυτό τόνισε ο Νίκος»…

Πηγή: enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεωνίδα Λιακόπουλου,leonida liakopoulou