Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν το Σάββατο Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη-Όλες οι λεπτομέρειες

15:10 21/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Το Σάββατο 22 Ιουλίου ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης. Και μπορεί να άλλαξαν λίγο τα πλάνα τους λόγω του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του πένθους της οικογένειας του Κώστα Μπακογιάννη αλλά τελικά ο γάμος επανασχεδιάστηκε και θα τελεστεί στο Καρπενήσι και όχι στη Σαντορίνη αύριο Σάββατο.

Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση όπως μεταδίδει το TvStar θα πραγματοποιηθεί

στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια.

Φυσικά, η τελετή θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο και παρουσία μόνο καλών φίλων.

Το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μείνει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος τους και να ζήσουν τη μεγάλη στιγμή τους με την οικογένειά του και τους φίλους του.
Η δημοσιογράφος διανύει και μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους!

Ο γάμος θα τελεστεί από τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου και μάλιστα, σύμφωνα με το Tv Star, το βράδυ της Παρασκευής, ο Περιφερειάρχης Στερεάς με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, θα δειπνήσουν και θα διασκεδάσουν με τους καλεσμένους τους σε γνωστό κέντρο της Ποταμιάς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι και η οικογένεια Κοσιώνη διατηρεί σαλέ σε υψόμετρο 840 μέτρων, μέσα σε ελατόδασος, κοντά στο Καρπενήσι, όπου θα τελεστεί ο γάμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα