Σοκ με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα- Μαζί με φίλους του ξυλοκοπεί ανυποψίαστους πολίτες

15:45 21/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Σοκ προκαλεί ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, γνωστός ως πρίγκιπας Abdulaziz, ο οποίος σύμφωνα με βίντεο στα οποία έχει καταγραφεί μαζί με φίλους του έχουν συστήσει μια ομάδα που επιτίθεται και ξυλοκοπεί άγρια ανυποψίαστους πολίτες ακόμα και γυναίκες.

Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται φίλος του να δίνει κλωτσιά και να ξυλοφορτώνει έναν πολίτη που κάθεται σε καρέκλα και μιλά μαζί τους, στη συνέχεια σε άλλο στιγμιότυπο επιτίθενται στον οδηγό ενός οχήματος ο οποίος είναι γεμάτος αίματα και τον βρίζουν με χυδαιες εκφράσεις, ενώ κάποιοι ακούγονται να γελούν και να διασκεδάζουν.

Τους δείχνει ακόμα και να κυνηγούν γυναίκες στον δρόμο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο έξαλλος έγινε ο βασιλιάς Σαλμάν, ο οποίος ζήτησε να αποδοθεί διακιοσύνη και όλα τα θύματα να καταθέσουν στο δικαστήριο ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και φυσικά ο πρίγκιπας να τιμωρηθεί παραδειγματικά εφόσον προκύψει η ενοχή του. «Όλοι οι κάτοικοι της χώρας ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση έχουν την ίδια προστασία βάσει των νόμων της χώρας», δήλωσε ο βασιλιάς και μάλιστα το εννοεί, καθώς πρόσφατα εκτελέστηκε ένας άλλος πρίγκιπας μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία ενός πολίτη.

https://twitter.com/5anksa/status/887888447272361984

Ο πρίγκιπας και οι φίλοι του συνελήφθησαν και αναμένεται η δίκη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα