Μανιτάκης, Ρουπακιώτης: Υπουργοί εκτός πρωθυπουργικού κλίματος…

22:41 30/9/2012 - Πηγή: Aixmi

Σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από την πρωθυπουργική συχνότητα φαίνεται ότι εκπέμπουν οι δυο υπουργοί της ΔΗΜΑΡ, Μανιτάκης και Ρουπακιώτης, γεγονός που φορτίζει το κλίμα μέσα στην κυβέρνηση.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν ακούει κουβέντα για το ενδεχόμενο απόλυσης έστω και ενός δημοσίου υπαλλήλου και διαμηνύει παντού ότι δεν κάνει βήμα πίσω απ’ όσα έχει εξαγγείλει.
Αποτέλεσμα: ο πρωθυπουργός συζητά με τον υφυπουργό

Μανούσο Βολουδάκη για να δει τι εναλλακτικές δυνατότητες υπάρχουν για να μην τιναχτεί στον αέρα η διαβούλευση με την τρόικα.

Σοβαρές τριβές υπάρχουν και με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος όχι μόνο αντιδρά στις μισθολογικές περικοπές των δικαστών, αλλά λέει «όχι» και στη μετατροπή σε ιδιώνυμο της κουκούλας, στις διαδηλώσεις!

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Μαρία Σπυράκη στο Μega, o υπουργός Δημόσιας Τάξης (μεταφέροντας και την άποψη του πρωθυπουργού) μίλησε με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και παραπονέθηκε για χαλαρή αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων από τη Δικιοσύνη.

Τι θα γίνει με τους δυο υπουργούς; Ό,τι και με τον υπουργό ΥγεΙας Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος προέρχεται μεν από τη ΝΔ, αδυνατεί όμως να βάλει βαθιά το μαχαίρι και να κάνει περικοπές…

Keywords
Τυχαία Θέματα