Κώστας Χαρδαβέλλας: Το Epsilon προβάλλει παλιές εκπομπές μου σαν να είναι νέες

18:20 11/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας κατηγορεί το κανάλι Epsilon ότι έχει εντάξει στο φετεινό του πρόγραμα και δικές του περσινές εκπομπές, χωρίς να αναφέρει ότι μεταδίδονται σε επανάληψη. «Δίνει, έτσι, την λανθασμένη εντύπωση ότι πρόκειται για νέες», τονίζει.

«Η σήμανση, που υποδηλώνει Επανάληψη, είναι υποχρεωτική από τον ραδιοτηλεοπτικό κώδικα», προσθέτει χαρακτηριστκά.

Ολόκληρη η αναφορά του στο θέμα:

«Με έκπληξη διάβασα μία ανακοίνωση

του Epsilon για τις αλλαγές του καθημερινού προγράμματος του, καθώς σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η εκπομπή «Όλοι οι καλοί χωράνε» η οποία προβάλλεται σε eπανάληψη.

Η συνεργασία μου με το κανάλι έχει λήξει και υποθέτω ότι εκ παραδρομής δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι οι εκπομπές είναι περσινές, δημιουργώντας στο τηλεοπτικό κοινό την λανθασμένη εντύπωση ότι πρόκειται για νέες.

Είναι δικαίωμα του σταθμού να χρησιμοποιεί τις παραγωγές του όπως το επιθυμεί, αρκεί αυτό να γίνεται με όρους ειλικρίνειας και εντιμότητας προς το τηλεοπτικό κοινό. Θα προχωρήσω στις απαιτούμενες ενέργειες για αποκατάσταση του λάθους δεδομένου ότι η σήμανση που υποδηλώνει Επανάληψη είναι υποχρεωτική από τον ραδιοτηλεοπτικό κώδικα. Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές, αν και δεν φέρω καμία ευθύνη. Οι μόνες εκπομπές που παρουσιάζω αυτήν την περίοδο είναι ραδιοφωνικές από τη συχνότητα του Alpha 989 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους συναδέφλους του Epsilon, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, στο νέο τους πρόγραμμα.

Κώστας Χαρδαβέλλας»

Keywords
Τυχαία Θέματα